Naar de navigatie Naar de inhoud
  • prive
  • Inkomen en vermogen

Inkomen en vermogen

Denkt u wel eens na over uw toekomst en wat u wilt doen met uw vermogen? Bijvoorbeeld schenken aan uw kind of kleinkind? Of een (nog) beter rendement behalen op uw vermogen? Bekijk de tips en informatie over deze onderwerpen en meer.

Uitgelicht

Financiële buffer studietijd kinderen

Financiële buffer studietijd kinderen

Roland zet samen met zijn vrouw maandelijks een vast bedrag voor de kinderen opzij, om er zeker van te kunnen zijn dat er straks financiële ruimte voor ze is om te kunnen gaan studeren.

Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor later

Gertjan Kruijk (39) zet maandelijks een vast én een flexibel bedrag opzij om over 2 jaar mede-eigenaar te worden van het foodconceptbedrijf waarbij hij werkt. “Dit zou een mooie stap in mijn carrière zijn."

Ineke over haar vermogen

Ineke over haar vermogen

Ineke (55) erfde in 2009 de bedrijfsportefeuille van haar vader. Sinds die tijd is deze met ruim een ton gegroeid. Bekijk hoe zij het beste uit haar vermogen haalt.

Jan over investeren in vastgoed

Jan over investeren in vastgoed

Jan heeft zijn vermogen in zijn woning zitten. In geld is de woning zo'n 4 à 5 ton waard. Bekijk hoe Jan zijn vermogen vergrootte door in vastgoed te investeren.

Sparen voor uw droomhuis

Sparen voor uw droomhuis

Floor en haar vriend Lucas zetten sinds een paar jaar geld opzij voor hun droomhuis. Daarmee kunnen ze de extra kosten voor hun nieuw te bouwen woning in Amsterdam-Noord financieren.

Dit beweegt de beurs

Dit beweegt de beurs

De beurs is altijd in beweging. Waardoor komt dat en hoe kunnen beleggers daarvan profiteren? ABN AMRO-Beleggingsstrateeg Ralph Wessels onderscheidt 4 factoren die van belang zijn voor beurs en belegger.

Nieuwe artikelen per mail

De nieuwsbrief met nieuwe artikelen ontvangen? Geef uw mailadres aan ons door in Internet Bankieren en ontvang automatisch de digitale nieuwsbrief.

Alle artikelen

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.