Naar de navigatie Naar de inhoud

Afspraak voor hypotheekadvies of oriëntatiegesprek

lock
We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie?
Lees meer in onze privacyverklaring.

De velden met een  * moet u in ieder geval invullen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siebel export velden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Informatie
Informatie
Informatie
 
 
 
Informatie
Informatie
 
Informatie
Verzenden

Nog vragen?

  • Wat gebeurt er als ik kies voor verzenden?

    Als u kiest voor 'verzenden' nemen we telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. U kunt dan kiezen voor een afspraak met één van onze adviseurs op kantoor. Of voor hypotheekadvies via Beeldbankieren, wanneer het u uitkomt.

  • Kan de afspraak ook 's avonds of in het weekend?

    Ja, een afspraak kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

  • Wat is een oriëntatiegesprek?

    Een oriëntatiegesprek is een gratis en vrijblijvend eerste gesprek met een hypotheekadviseur. Tijdens dit gesprek bekijkt u samen met de adviseur wat uw financiële mogelijkheden precies zijn. Na het gesprek ontvangt u op basis van de door u verstrekte gegevens een oriëntatierapport. Zo bent u goed voorbereid op de volgende fase: hypotheekadvies.

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.