S&P 500-koersen

Koersen van de S&P 500-index en S&P 500-aandelen

Op deze pagina vindt u koersen van de top 100 aandelen van de S&P 500 van 10 jaar geleden tot en met de realtime S&P 500 koersen van vandaag. Naast de live stand en een grafiek van de S&P 100 vindt u hier bovendien de aandelenkoersen en actueel nieuws van de top 100 bedrijven van de S&P 500. De S&P, wat staat voor Standard & Poor’s, is één van de bekendste beursindices van de Verenigde Staten, naast de Dow Jones en NASDAQ. Deze index geeft een beeld van de ontwikkeling op de Amerikaanse aandelenmarkt, doordat het de 500 grootste Amerikaanse bedrijven bevat. U ziet hier de aandelenkoersen van de top 100 bedrijven (de S&P 100).

Realtime S&P 100-koers vandaag en nieuws

Live koersen van top-100 aandelen S&P 500

Wellicht ook interessant

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In de Beleggers Academy leert u wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.

Belegt u nog niet bij ABN AMRO?

Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze experts volgen de markt op de voet, schrijven analyses en beheren in sommige gevallen beleggingsfondsen voor u.