Dow Jones-koersen

Koersen Dow Jones-index en aandelen

Op deze pagina vindt u de realtime indexkoers van de Dow Jones van vandaag en tot 10 jaar geleden, inclusief grafiek. Daarnaast ziet u hier de Dow Jones-aandelenkoersen en actueel nieuws van alle bedrijven die in deze index zijn opgenomen. De Dow Jones Industrial Average Index, vaak afgekort tot Dow Jones, Dow 30 of DJIA, is voor veel beleggers één van de bekendste beursindices van de Verenigde Staten, naast de NASDAQ en S&P 500. Oorspronkelijk bestond de index alleen uit industriële bedrijven, maar nu bestaat de Dow Jones uit aandelenkoersen van 30 grote Amerikaanse bedrijven uit verschillende sectoren.

Realtime Dow Jones-koers vandaag en Dow Jones-nieuws

Live Dow Jones-aandelenkoersen

Wellicht ook interessant

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In de Beleggers Academy leert u wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.

Belegt u nog niet bij ABN AMRO?

Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze experts volgen de markt op de voet, schrijven analyses en beheren in sommige gevallen beleggingsfondsen voor u.