Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Illustratie podcast aflevering 3

Aflevering 3: Zelf beleggen? Of laten beleggen?

Breng uw geld in beweging

U heeft een mooi bedrag bij elkaar gespaard dat u wilt laten groeien. Gaat u zelf met beleggen aan de slag? Of schakelt u de hulp van de bank in? En wat zijn hierbij de voor- en nadelen? In deze aflevering hoort u de ervaringen van Sylvia, haar man Edwin en hun vermogensbeheerder Maurits. Hoe kan Vermogensbeheer helpen bij het beleggen van uw geld?

Man praat met adviseur via laptop

Wat kan de vermogensbeheerder voor mij betekenen?

Besluit u uw geld te laten beleggen met Vermogensbeheer? Dan begeleidt een vermogensbeheerder u bij het hele proces. U kijkt samen naar uw doelen en mogelijkheden en laat uw beleggingen daar zo goed mogelijk op aansluiten.

ABN AMRO

Het beheer van uw vermogen

Wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen bij Vermogensbeheer? Een team van experts monitort uw geld en de beurzen dag in, dag uit. Wie zijn deze experts en wat doen ze precies?

Vrouw kijkend naar smartphone in de keuken

Vermogensbeheer

Sparen levert niet zoveel meer op. Daarom kan het interessant zijn om in gesprek te gaan over uw financiële toekomst. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een vermogensbeheerder om te kijken wat bij u past. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Beleggen kent risico’s

U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.