Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Illustratie podcast aflevering 4

Aflevering 4: Beleggen in een onrustige markt

Breng uw geld in beweging

Hoe bewaar je de kalmte als de markt onrustig is? Bij beleggen speelt emotie vaak een rol en ben je geneigd te reageren op wat er om je heen gebeurt. Hoe belangrijk is het om altijd belegd te blijven? In deze aflevering vertelt beleggingsstrateeg Judith Sanders over het belang van belegd blijven en waarom angst een slechte raadgever is.

ABN AMRO

Judith Sanders

Judith Sanders is sinds juni 2018 beleggingsstrateeg bij ABN AMRO. Ze is een ervaren specialist op beleggingsgebied, met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen. Judith schreef diverse financiële blogs en columns en bracht in 2017 een boek uit: ‘Zal ík het anders doen? Waarom vrouwen beter zijn met geld’. Ook schrijft ze columns voor verschillende media en deelt ze in vlogs haar visie op verschillende grotere beleggingsthema's.

Vrouw aan keukentafel kijkt naar boven

De emotionele achtbaan die een belegger doormaakt

Elke belegger, zelfs de koelbloedigste, heeft emoties. Beleggingskeuzes worden voor een groot deel gedreven door die emoties. En bij elke fase op de beurs horen weer andere emoties. De emotionele cyclus van een belegger beschrijft wat een belegger dan kan voelen en denken.

Vrouw kijkend naar smartphone in de keuken

Vermogensbeheer

Heeft u vermogen opgebouwd en wilt u graag dat het meer waard wordt? Dan kan het interessant zijn om in gesprek te gaan over uw financiële toekomst. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een vermogensbeheerder om te kijken wat bij u past. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Beleggen kent risico’s

U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.