Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Illustratie podcast aflevering 5

Aflevering 5: Stilstand is achteruitgang

Breng uw geld in beweging

Deze aflevering gaat over de mogelijkheden die u heeft met uw spaargeld. Nu de rente laag is en de inflatie hoog, kan de waarde van uw vermogen achteruit gaan. Maurits Lalisang, vermogensbeheerder bij ABN AMRO, legt uit wat de voor- en nadelen van beleggen zijn. Mayco, klant bij Vermogensbeheer, vertelt waarom hij ervoor koos zijn spaargeld te laten beleggen.

Beluister aflevering 5

Plant in pot
Man praat met adviseur via laptop

Wat kan de vermogensbeheerder voor mij betekenen?

Besluit u uw geld te laten beleggen met Vermogensbeheer? Dan begeleidt een vermogensbeheerder u bij het hele proces. U kijkt samen naar uw doelen en mogelijkheden en laat uw beleggingen daar zo goed mogelijk op aansluiten.

Illustratie combineren sparen en beleggen

Combineer sparen met beleggen

De combinatie sparen en beleggen komt steeds vaker ter sprake. Er is namelijk meer mogelijk met uw spaargeld dan alleen sparen. De verwachte rendementen liggen nu eenmaal een stuk hoger dan de huidige spaarrente. Het kan daarom interessant zijn om een deel van uw spaargeld te gebruiken om te beleggen.

Vrouw kijkend naar smartphone in de keuken

Vermogensbeheer

Heeft u vermogen opgebouwd en wilt u graag dat het meer waard wordt? Dan kan het interessant zijn om in gesprek te gaan over uw financiële toekomst. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een vermogensbeheerder om te kijken wat bij u past. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Beleggen kent risico’s

U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.