Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Illustratie podcast aflevering 1

Aflevering 2: Beleggen voor de toekomst

Breng uw geld in beweging

Vermogen meegeven aan uw kinderen? Uw pensioen aanvullen? Of gewoon vermogensgroei? Voordat u begint met beleggen denkt u na over uw doel en wanneer u dat wilt bereiken. In deze aflevering hoort u de ervaringen van Jeanette en haar vermogensbeheerder Jelma. Hoe kan Vermogensbeheer helpen met het behalen van uw doelen?

Man praat met adviseur via laptop

Wat kan de vermogensbeheerder voor mij betekenen?

Besluit u uw geld te laten beleggen met Vermogensbeheer? Dan begeleidt een vermogensbeheerder u bij het hele proces. U kijkt samen naar uw doelen en mogelijkheden en laat uw beleggingen daar zo goed mogelijk op aansluiten.

ABN AMRO

Hoe ziet een gesprek met een vermogensbeheerder eruit?

Koen Poppelaars is vermogensbeheerder in regio Zuidwest. Hij vertelt hoe een gesprek met hem eruitziet en welke invloed de coronacrisis heeft gehad op zijn contact met klanten.

Vrouw kijkend naar smartphone in de keuken

Vermogensbeheer

Heeft u vermogen opgebouwd en wilt u graag dat het meer waard wordt? Dan kan het interessant zijn om in gesprek te gaan over uw financiële toekomst. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een vermogensbeheerder om te kijken wat bij u past. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Beleggen kent risico’s

U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.