Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Illustratie podcast aflevering 1

Aflevering 1: Beleggen in roerige tijden

Breng uw geld in beweging

De oorlog in Oekraïne en de stijgende inflatie zorgen voor onrust op de financiële markten. Is het daardoor een slechte tijd om te beleggen of zijn er nu juist kansen? Daarover gaat deze aflevering van de podcast ‘Breng uw geld in Beweging’. Ralph Wessels, Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO, vertelt over het effect van de onrust op de markten en hoe ABN AMRO haar strategie daarop aanpast.

Ralph Wessels

Ralph Wessels

Ralph Wessels is Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO. Als strateeg draagt hij o.a. het beleggingsbeleid uit naar klanten. Zo is hij regelmatig te lezen, te horen en te zien in de media waaronder IEXProfs, RTL Z, Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en DFT. Daarnaast heeft hij zijn eigen beleggingsvlog, Boven de Markt. Hij begon zijn beleggingscarrière bij Robeco en is afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Illustratie van laptop met grafiek en een kop koffie ernaast

Wat beweegt de beurs?

De beurs is altijd in beweging. Hoe komt dat en hoe kunnen beleggers daarvan profiteren? ABN AMRO-beleggingsstrateeg Ralph Wessels onderscheidt 4 factoren die van belang zijn voor beurs en belegger.

Vrouw kijkend naar smartphone in de keuken

Vermogensbeheer

Sparen levert niet zoveel meer op. Daarom kan het interessant zijn om in gesprek te gaan over uw financiële toekomst. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een vermogensbeheerder om te kijken wat bij u past. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Beleggen kent risico’s

U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.