Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Podcasts

Alle ABN AMRO podcasts op een rij

Hier vindt u alle podcasts van ABN AMRO. Van Wereld te Winnen, van Bestemming 2032 tot Insights. Of u nu op zoek bent naar interviews, trends, prognoses of nieuws: hier vindt u een podcast voor ieder gewenst moment en elke stemming. Abonneer u ook via Apple Podcasts, Spotify of uw eigen favoriete podcastapp op het ABN AMRO kanaal.

Wereld te winnen

Ondernemen in crisistijd, de impact van de coronacrisis op huizenbezitters en kansenongelijkheid in onze maatschappij. In deze podcastserie vragen we experts en ervaringsdeskundigen naar hun kritische mening over onderwerpen die nu in onze samenleving spelen.

Bestemming 2032

In 'Bestemming 2032: Pioniers van de nieuwe wereld' gaan we op zoek naar inspirerende experts en ondernemers die denken vanuit de toekomst. We nemen u mee op reis langs investeerders, visionairs en praten met de volgende voorlopers in het bedrijfsleven over de uitersten die onze nieuwe wereld vormgeven.

ABN AMRO Insights

In de podcastserie ABN AMRO Insights bespreken verschillende experts van ABN AMRO de laatste economische vooruitzichten, sectorinformatie en trends.

Energy Transition Thursday – De expert & de leek

In deze podcastserie bespreekt Sector Banker Energie Arnold Mulder met host Jimmy Lange iedere maand een onderdeel van de energietransitie. Jimmy weet vaak niets van het onderwerp, Arnold gelukkig wel.