Woonverzekeringen

Alles in en om uw huis goed verzekerd

Inboedelverzekering

Schade aan uw inboedel? Met een inboedelverzekering bent u verzekerd. Bijvoorbeeld als er bij u wordt er ingebroken of als een waterleiding springt en uw woonkamer ineens onder water staat. Goed om te weten: ook uw spullen in uw garage of schuur zijn gedekt (tot maximaal € 5.000).

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd bij schade aan anderen. Samen met uw partner of kinderen. Handig, als u per ongeluk iets stukmaakt van een ander. Of als iemand door uw schuld gewond raakt.

Opstalverzekering - nu tot € 35 cashback

Een opstalverzekering is onmisbaar als u een eigen huis koopt. U bent verzekerd tegen plotseling en onvoorziene schades van inbraak, brand, storm en blikseminslag. En vraagt u nu uw nieuwe opstalverzekering aan? Dan krijgt u tot € 35 cashback met ons klantprogramma &Meer. Bekijk direct de actie.

Rechtsbijstandverzekering

Iedereen kan een keer in een juridisch conflict terecht komen. Dan betaalt u hoge juridische kosten. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor juridische bijstand.

Laptopverzekering

Met de laptopverzekering zijn uw laptop en tablet zowel binnen- als buitenshuis wereldwijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Ook op vakantie.

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u kostbare muziekinstrumenten, sieraden of een kunstcollectie? Met een Kostbaarhedenverzekering zijn uw spullen wereldwijd goed verzekerd.