Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man en vrouw zitten samen op de bank

Een zorg minder bij schade

Het is een fijn gevoel om te weten dat u goed verzekerd bent. Thuis, op reis, in de auto of waar u ook bent. Heeft u schade? Dan staat ABN AMRO Verzekeringen voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld.

ABN AMRO

Verzeker u van een zorg minder

Uw woning is er om in te leven. Er kan dus best eens iets gebeuren. Dan helpen wij u met een snelle en goede schadeafhandeling, zodat u snel weer prettig kunt wonen.

  • Uw huis én spullen goed verzekerd
  • 24/7 hulp bij noodgevallen
  • Zonnepanelen en laadpaal ook verzekerd
  • Meer verzekeringen? Korting op uw premie!
man en vrouw zitten samen op de bank

Overstappen naar ABN AMRO

De kans is groot dat u ergens anders al verzekeringen heeft. Daarom hebben we overstappen naar ABN AMRO heel eenvoudig gemaakt. We leggen u graag uit hoe u dat doet in 3 simpele stappen. Ook dat is een zorg minder.

Interessant voor u

Tips om schade te voorkomen

Verzekeren is voor ons ontzorgen. Daarom is het fijn om te weten dat u op ons kunt rekenen in geval van schade. Toch is het nog veel fijner voor u om de schade te voorkomen. In onze artikelen leest u handige tips waar u op kunt letten om schade tijdens uw reis, in uw woning of onderweg met uw auto kunt voorkomen.

Ontvang tot 5% pakketkorting

Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd als u ze bij ons heeft afgesloten. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent en teveel betaalt. Al uw verzekeringen vallen onder 1 polis. Hoe meer schadeverzekeringen u afsluit bij ABN AMRO, hoe meer pakketkorting.

Bekijk onze verzekeringen

Bij ABN AMRO verzekert u niet alleen uw woning, auto of reis. Ook kunt u een rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een studentenverzekering bij ons afsluiten. Bekijk wat u allemaal kunt verzekeren voor een zorg minder.