Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man en vrouw zitten samen op de bank

Een zorg minder bij schade

Het is een fijn gevoel om te weten dat u goed verzekerd bent. Thuis, op reis, in de auto of waar u ook bent. Heeft u schade? Dan staat ABN AMRO Verzekeringen voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld.

Ouder stel zit te lezen op de bank

Verzeker u van een zorg minder

Per ongeluk een barst in uw tv gemaakt tijdens het stofzuigen of de kraan open laten staan? Uw woning is er om in te leven. Met de allrisk woonverzekering bent u verzekerd van een zorg minder.

  • Al uw woonverzekeringen in 1 pakket
  • Uw huis én spullen goed verzekerd
  • Zonnepanelen en laadpaal ook verzekerd
  • Nooit onder- of oververzekerd
man en vrouw zitten samen op de bank

Overstappen naar ABN AMRO

De kans is groot dat u ergens anders al verzekeringen heeft. Daarom hebben we overstappen naar ABN AMRO heel eenvoudig gemaakt. We leggen u graag uit hoe u dat doet in 3 simpele stappen. Ook dat is een zorg minder.

man met portemonee

24/7 hulp, waar ook ter wereld

Met de Stand-By Service heeft u overal ter wereld toegang tot uw medische gegevens en andere belangrijke documenten. We bieden 24/7 noodhulp, zodat u met 1 telefoontje vermiste passen, creditcards en uw simkaart kunt blokkeren. Dat is een hele zorg minder.

Interessant voor u

Tips om schade te voorkomen

Verzekeren is voor ons ontzorgen. Daarom is het fijn om te weten dat u op ons kunt rekenen in geval van schade. Toch is het nog veel fijner voor u om de schade te voorkomen. In onze artikelen leest u handige tips waar u op kunt letten om schade tijdens uw reis, in uw woning of onderweg met uw auto kunt voorkomen.

Ontvang tot 5% pakketkorting

Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd als u ze bij ons heeft afgesloten. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent en teveel betaalt. Al uw verzekeringen vallen onder 1 polis. Hoe meer schadeverzekeringen u afsluit bij ABN AMRO, hoe meer pakketkorting.

Bekijk onze verzekeringen

Bij ABN AMRO verzekert u niet alleen uw woning, auto of reis. Ook kunt u een rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een studentenverzekering bij ons afsluiten. Bekijk wat u allemaal kunt verzekeren voor een zorg minder.