ABN AMRO Bank

meisje met 10 euro in de handen

Nu € 10 zakgeld cadeau

Als u een rekening opent voor uw kind

Bekijk de actie

Welkom

Waar kunnen we u mee helpen?

Woonmogelijkheden

Verhuizen of verbouwen?

Wilt u een fijner huis, maar denkt u dat verhuizen of verbouwen tegenwoordig niet zo makkelijk gaat? Financieel is er soms meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u bijvoorbeeld korting krijgen op uw hypotheekrente als u duurzaam verbouwt naar een energielabel A of B.

Ook interessant voor u

De oorlog in Oekraïne

Naar aanleiding van de inval in Oekraïne heeft de Europese Unie sancties opgelegd aan Rusland. Deze hebben invloed op de betalingssystemen van alle Nederlandse banken, dus ook op die van ABN AMRO. Lees meer over de impact van de sancties op uw bankzaken. 

Doe als Bep en ontdek de app

Wilt u ook meer uit de ABN AMRO app halen? Dan hebben we nu een leuke actie. Het enige wat u hoeft te doen is drie video’s van Bep bekijken. In elke video zit een woord verstopt. Deze drie woorden vormen samen een zin. Gevonden? Stuur dan uw oplossing in. Zo maakt u kans op één van de 20 setjes AirPods 3!

Nieuw: het Spaargeldslot

Het zal je maar gebeuren: één neptelefoontje en weg spaargeld. Het komt vaker voor dan u denkt. Met het Spaargeldslot beschermt u uzelf en uw spaargeld extra goed tegen slimme trucs van oplichters.