Naar de navigatie Naar de inhoud

Te hoge hypotheekrente?

Bereken uw voordeel van oversluiten

Ongeveer 1 op de 3 Nederlanders betaalt een hoge hypotheekrente die nog een aantal jaren vaststaat. U ook? Door uw hypotheek over te sluiten naar ABN AMRO kunt u misschien besparen op uw maandlasten.

Sluiten

ABN AMRO Bank

Hypotheek oversluiten: wat kan het u opleveren?

Hoge hypotheekrente?

Bereken uw voordeel van oversluiten

Betaalt u nu een hoge hypotheekrente? Bereken dan eens of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u is. Binnen 5 minuten weet u of de kosten opwegen tegen het voordeel van oversluiten.

Begin 2018 met een meevaller

Wilt u in 2018 geld overhouden voor dingen die er echt toe doen? Met Grip ziet u waar uw kansen liggen. En als u de app in december gebruikt, maakt u kans het jaar alvast goed te beginnen.

gebruik Grip en maak kans op € 50
bankpassticker

Beloon uzelf met &Meer

Kent u ons gratis klantprogramma al? Als u zich aanmeldt, krijgt u elke maand een deel van uw betaalpakketkosten terug. En er zijn nog veel meer voordelen!

Tips en informatie

Ben je (bijna) student? Dan zit je misschien met vragen, zoals 'wat moet ik regelen als ik op kamers ga?' en 'waar moet ik aan denken als ik afstudeer?' Lees onze artikelen voor tips.

Studentenartikelen lezen in trein

Stel hier uw vraag

Doe de starterschecklist

Een goede start begint hier

Doe de starterscheck

Wilt u beginnen met ondernemen? Dan wilt u natuurlijk niets vergeten. Doe de starterschecklist met 12 tips voor een goede start.