Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Onafhankelijk hypotheekadvies

Meerdere hypotheken vergelijken

Bent u op zoek naar een hypotheek en wilt u een graag de hypotheken van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken? Praat dan eens met een onafhankelijk adviseur. Deze werkt samen met meerdere hypotheekverstrekkers.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies bij u in de buurt

ABN AMRO werkt samen met intermediairs. Zij helpen u graag de hypotheek te vinden die het beste bij u past. 

Waar moeten onafhankelijk adviseurs aan voldoen?

Wij vinden het belangrijk dat adviseurs waarmee we samenwerken aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen als wijzelf. Ze moeten over de juiste vergunningen en opleidingen beschikken om hypotheekadvies te mogen geven.

Wat betaal ik voor advies?

De adviseur geeft u passend hypotheekadvies. Hiervoor betaalt u advieskosten. Als u de hypotheek afsluit, betaalt u ook afhandelingskosten. De adviseur moet altijd duidelijk zijn over de hoogte van deze kosten. En waar dat geld voor bedoeld is. Deze kosten verschillen per hypotheekadviseur.

Uw hypotheekgegevens delen met uw intermediair?

Heeft u nu een hypotheek bij ABN AMRO en wilt u onafhankelijk advies over een eventuele wijziging op deze hypotheek of over het verloop van uw hypotheek? Dan heeft de onafhankelijke adviseur de actuele gegevens nodig van uw huidige hypotheek. U kunt dan zelf toestemming geven via Internet Bankieren aan uw onafhankelijke adviseur. Deze toestemming kunt u later ook weer intrekken. 

Deze toestemming is nodig door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG verplicht een ondertekende toestemming van iedere klant voordat een onafhankelijk adviseur de persoons- en hypotheekgegevens mag inzien en gebruiken.