Naar de navigatie Naar de inhoud

Stand-By Service

Tas in de trein laten liggen? Met de Stand-By Service blokkeert u direct uw bankpassen.

Portemonnee weg? Geen paniek!

Stand-By Service

  • Hulp bij verlies of diefstal van uw portemonnee

  • Handige service bij verlies van uw sleutelbos

  • € 1,- per maand bij een betaalpakket

Met 1 telefoontje uw pasjes blokkeren

Na het winkelen blijkt dat uw portemonnee weg is. Verloren of gestolen? Wat nu? Onder andere uw betaalpasjes en creditcard zaten erin. Met de Stand-By Service hoeft u alleen maar ons alarmnummer te bellen. Wij blokkeren dan al uw pasjes. En als het mogelijk is, vragen we ook gelijk nieuwe aan. Stand-By Service aanvragen.

Portemonnee

Uw vertraagde bagage thuisgestuurd

U bent geland op de luchthaven, maar uw koffer met bagagelabel blijkt niet op de bagageband te liggen. Zodra uw koffer teruggevonden is, zorgt ABN AMRO ervoor dat uw koffer wordt opgestuurd. Wij sturen uw koffer naar het adres dat u bij ons heeft opgegeven. Stand-By Service aanvragen.

Bestolen? Wij lenen u geld of regelen een tolk

Diefstal van uw portemonnee of sleutels is vervelend. Zeker als dit in het buitenland gebeurt. In noodgevallen krijgt u van ons geld te leen, zodat u toch van uw vakantie kunt genieten. En als het nodig is, regelen wij een tolk voor bijvoorbeeld uw aangifte bij de lokale politie. Bekijk de video en zie hoe het werkt. Stand-By Service aanvragen.

Uw verloren sleutels terug per post

Handig van de Stand-By Service: een sleutelhanger met daarop een unieke code. Vindt iemand uw sleutelbos met deze sleutelhanger eraan? Door de unieke code weet ABN AMRO dat het úw sleutelbos is. U krijgt uw sleutelbos vervolgens thuisbezorgd. Stand-By Service aanvragen.

Herinnering als uw rijbewijs of pas verloopt

Als u de Stand-By Service heeft aangevraagd, registreert u uw waardevolle papieren, zoals uw paspoort en rijbewijs. Dit registeren doet u eenvoudig in Internet Bankieren. Geeft u bij uw paspoort en rijbewijs aan wanneer ze verlopen? Dan krijgt u op tijd een herinnering van ons. Stand-By Service aanvragen.

Wilt u alle feiten op een rij? LEES DE KENMERKEN

Bent u overtuigd?

Nu aanvragen

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (uitleg tarieven)

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

De paraplu met wolkendesign die u krijgt bij een creditcardaanvraag

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google