Naar de navigatie Naar de inhoud

Jongerengroeirekening

propositie-betalen-jongerengroeirekening

Met geld leren omgaan

Jongerengroeirekening

  • Betalen én sparen

  • Rood staan kan niet

  • Zelf bepalen wat uw kind mag doen

Betalen én sparen

Is uw kind tussen de 0 en 18 jaar? En wilt u hem of haar stap voor stap leren omgaan met geld? Met de Jongerengroeirekening kan uw kind betalen én sparen. Hij of zij krijgt ieder jaar 0,10% rente op de rekening. Handig toch? Open nu een Jongerengroeirekening.

propositie-betalen-jongerengroei rekening
 

Rood staan kan niet

Met een Jongerengroeirekening leert u uw kind zelfstandig omgaan met geld. Rood staan? Dat kan niet op de betaalrekening van de Jongerengroeirekening. U en uw kind komen dus niet voor financiële verrassingen te staan.

U stelt in wat uw kind mag doen

Kinderen leren het beste in hun eigen tempo. Daarom kunt u zelf instellen wat uw kind op een bepaald moment wel of niet mag doen. Is uw zoon of dochter toe aan een betaalpas bijvoorbeeld? Dan kunt u de limiet op de betaalpas bepalen.

 

Mijn kind wordt 18 jaar, wat nu?

Als uw zoon of dochter 18 jaar wordt, zetten wij de rekening automatisch om naar een gratis Studenten Pakket. Uw kind houdt hetzelfde rekeningnummer. U heeft dan geen toegang meer tot de rekening van uw kind. Ook ontvangt uw kind binnen enkele weken een nieuwe betaalpas.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.