Jongerengroeirekening

Jongerengroei­rekening

Uw kind de vrijheid, u de controle

creditcard cashback 2021

Nu € 10 zakgeld voor uw kind

Open voor 5 juli 2022 online een rekening voor uw kind. Dan storten we € 10 op de nieuwe rekening: een mooi eerste zakcentje. Bekijk hieronder de actievoorwaarden en open direct de rekening.

Veelgestelde vragen over Jongerengroeirekening

De Jongerengroeirekening is een betaalrekening voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Deze is opgedeeld in de kinderrekening voor kinderen van 0 tot 11 jaar en de jongerenrekening voor jongeren van 12 tot 18 jaar.
Voor kinderen onder de 18 zijn er 2 rekeningen beschikbaar. Voor kinderen van 0 tot en met 11 jaar is er de kinderrekening. Kinderen van 12 tot 18 jaar kunnen aan de slag met de jongerenrekening.

U heeft de volgende gegevens nodig om een Jongerengroeirekening te openen voor uw kind:

  • Uw ABN AMRO bankrekeningnummer
  • Het burgerservicenummer (BSN) van uw kind. Dit nummer vindt u op het identiteitsbewijs van uw kind
Bekijk hoe u een rekening opent voor uw kind.
U hoeft niks te betalen voor de Jongerengroeirekening. Openen is gratis, er zijn geen maandelijkse betalingen en ook de betaalpas ontvangt u gratis in de brievenbus.
Wat uw kind met de rekening wel en niet mag doen, bepaalt u zelf. Wijzigingen moeten altijd eerst door u goedgekeurd worden. Daarnaast kunt u ook precies zien wat uw kind op de rekening doet. Zo houdt u altijd de controle. Benieuwd hoe u de rekening van uw kind moet instellen? We laten u het graag zien.

Het rekeningnummer van uw kind wordt binnen 5 werkdagen na de aanvraag toegevoegd in de ABN AMRO app en Internet Bankieren. De rekening is nog niet zichtbaar in uw overzicht. Dit kunt u zelf instellen. Bekijk hoe u de rekening toevoegt.

Meer weten over de kinderrekening?

Gratis toegang tot de app van Gimi

Uw kind met geld leren omgaan? Onze jonge klanten tussen de 8 en 13 jaar krijgen nu gratis toegang tot de leukste geld-app!

Tips

Hoeveel zakgeld moet ik geven? Hoe kan ik mijn kind leren sparen? We hebben alle tips om uw kind met geld leren om te gaan op een rijtje gezet.

De rekening van uw kind instellen

U bepaalt zelf wat uw kind wel en niet mag met de betaalrekening. Zo kunt u steeds een beetje meer vrijheid geven. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.