Naar de navigatie Naar de inhoud

Financieel Jaaroverzicht: Betalen en sparen

Veelgestelde vragen over betalen en sparen

  • Waarom is het totaalbedrag aan rente van mijn eigen optelling niet gelijk aan dat op het Financieel Jaaroverzicht?

    De rente die u krijgt op uw spaarrekeningen (bijvoorbeeld Direct Kwartaal Sparen) of andere privérekeningen zijn met valutadatum 31 december op uw rekening bijgeschreven. De boekdatum ligt een aantal werkdagen later. Alle overboekingen die u heeft gedaan na vrijdag 29 december 16.00 uur zijn niet verwerkt op uw Financieel Jaaroverzicht. U kunt de rente over het afgelopen kalenderjaar zelf berekenen met behulp van de rekeningafschriften en/of bij- en afschrijvingen op Internet.

  • Welke koers is gebruikt voor mijn Vreemde Valuta Rekening?

    Het saldo van uw Vreemde Valuta Rekening(en) is vermeld in de oorspronkelijke valuta. U bent zelf verantwoordelijk voor de conversie in euro's. Neem contact op met uw Belastingadviseur of de Belastingdienst als u wilt weten welke koers u moet gebruiken bij uw aangifte. De notering van de Belastingdienst is altijd leidend.

Vragen over uw Financieel Jaaroverzicht?
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.