Volg op 10 december het webinar over de ABN AMRO beleggingsstrategie 2021

Terugkijken uitzending Beleggingsstrategie: het juiste evenwicht

Heeft u de live uitzending van de Beleggingsstrategie: Het juiste evenwicht gemist? We hebben het voor u opgenomen. Ontdek waarom het belangrijk is voor een belegger om een evenwichtige aanpak te volgen met oog voor de risico’s én de positieve factoren. Bekijk de video hieronder.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de online uitzending ontdekt u waarom het belangrijk is voor een belegger om een evenwichtige aanpak te volgen met oog voor de risico’s én de positieve factoren. De wereld komt uit een pandemie en staat al direct weer voor nieuwe uitdagingen. De hoge inflatie en het verkrappende monetaire beleid van centrale banken tasten de economische groei aan. Daarnaast heeft de oorlog in Oekraïne naast het enorme menselijke leed ook impact op de financiële markten. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor beleggers?

  • Toelichting Beleggingsstrategie Het juiste evenwicht, door Ralph Wessels en Aline Schuiling.
  • Antwoorden op vragen als: wat zijn positieve signalen in de markt? Op welke waarschuwingssignalen moeten we letten? Wat zijn onze aanbevelingen voor beleggers?

Wilt u meer weten over beleggen?

Wilt u weten wat beleggen u op kan leveren, wanneer u moet beginnen of wilt u eerst ontdekken welke kennis u moet hebben? We hebben belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet.