Beurstrends

Dagelijks de belangrijkste trends op de beurs
Naar Koersinformatie

Mogelijke overname Moncler door Kering waarschijnlijk duur

06-12-2019

Bloomberg berichtte dat er gesprekken waren over een mogelijke overname van Moncler door Kering (Verkopen). We veranderen op dit moment niets aan onze reële waarde inschatting voor het aandeel Kering. Er zijn geen financiële details over de overname bekend gemaakt.

Lees meer

Teleurstelling over opschudden bestuur Expedia

05-12-2019

We hebben vertrouwen in de nieuwe tijdelijke CEO Barry Diller bij Expedia (Kopen). De markt denkt daar ook zo over, gezien de koersstijging van 7% na zijn aantreden. We zijn echter teleurgesteld dat CEO Mark Okerstrom en CFO Alan Pickerill opzij zijn gezet.

Lees meer

Vooruitzichten UnitedHealth voor 2020 volgens verwachting

04-12-2019

UnitedHealth Group maakte tijdens de beleggersdag de laatste vooruitzichten voor 2019 en de eerste vooruitzichten voor 2020 bekend. Deze kwamen grofweg overeen met onze verwachtingen. We hebben kleine veranderingen doorgevoerd in ons waarderingsmodel. Maar onze reële waarde inschatting voor het aandeel blijft gelijk.

Lees meer

Digital Solutions zal nieuw leven blazen in GE Healthcare

03-12-2019

We hebben de beleggersdag van GE Healthcare (Houden) op 2 december bezocht. We waren onder de indruk van de nieuwe technologieën van General Electric (GE) op digitaal gebied en in het domein van de kunstmatige intelligentie. Gezien de reactie van de beurskoers denken we dat de markt het potentieel van deze initiatieven over het hoofd ziet.

Lees meer

Prognose Tencent aangepast, reële waarde blijft gehandhaafd

02-12-2019

We handhaven onze reële waarde inschatting voor Tencent (Kopen) van 460 Hongkong dollar. We doen dit nadat we wijzigingen in onze toekomstige verwachtingen hebben doorgevoerd. We kennen Tencent een ruim concurrentievoordeel toe. We denken dat het aandeel ondergewaardeerd is voor beleggers met een lange termijn visie.

Lees meer

Duidelijke strategie TKH Group ondanks tegenwind

29-11-2019

Op basis van de vorige week gepresenteerde cijfers door TKH Group (Kopen) verlagen we de verwachte winst voor 2019 van € 109 miljoen naar € 103 miljoen. Dat is aan de onderkant van de bandbreedte van € 102 miljoen tot € 108 miljoen die de onderneming aangaf.

Lees meer

HP streeft naar belonen aandeelhouders

28-11-2019

De omzet van HP (Houden) steeg afgelopen kwartaal met 0,2% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dit kwam overeen met de gemiddelde verwachting van analisten. De onderneming is bezig met het aanpakken van problemen die rond de voorraden waren ontstaan.

Lees meer

Internationale tak PVH compenseert Amerikaanse problemen

27-11-2019

Zowel de omzet als de winst per aandeel van PVH (Kopen) kwamen in het derde kwartaal hoger uit dan we hadden verwacht. De internationale activiteiten van zowel Calvin Klein als Tommy Hilfiger compenseerden een zwakke Amerikaanse markt.

Lees meer

GE benoemt CFO met rijke ervaring

26-11-2019

General Electric (Houden) kondigde op 25 november de benoeming aan van Carolina Dybeck Happe als nieuwe CFO. Ze is ook benoemd als executive vice president. We kennen GE een gering concurrentievoordeel toe.

Lees meer

Vooruitzichten NetEase gewijzigd

25-11-2019

De omzet van NetEase (Houden) steeg met 11% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit was vooral het gevolg van het succes van games als LifeAfter, Invisble en Identity V. We kennen NetEase een gering concurrentievoordeel toe.

Lees meer

afbeelding_Morningstar

 

  • Morningstar verzorgt alle research voor individuele grote aandelen wereldwijd.
  • ABN AMRO Markets levert de input en opinie voor aandelen uit de Benelux.
  • Het Duitse researchhuis Independent Research voert dit uit voor een aantal Duitse aandelen.