Beurstrends

Dagelijks de belangrijkste trends op de beurs
Naar Koersinformatie

Air Liquide sluit 2018 af met solide vierde kwartaal

15-02-2019

Air Liquide (Houden) presenteerde solide resultaten over het vierde kwartaal. De omzet steeg in alle regio’s en sectoren. We verhogen onze reële waarde inschatting voor het bedrijf licht van € 108 naar € 109. We kennen Air Liquide een gering concurrentievoordeel toe.

Lees meer

Opnieuw prima kwartaal voor Equinix

14-02-2019

Equinix (Houden) presenteerde uitstekende resultaten over het vierde kwartaal. Het bedrijf sloot daarmee een fantastisch jaar af. Afgelopen kwartaal was sprake van een recordaantal boekingen. Voor de eerste keer werd een omzet van meer dan 5 miljard dollar over het hele jaar behaald.

Lees meer

Resultaten Under Armour bewijs van succes omslag

13-02-2019

De resultaten van Under Armour (Houden) over het vierde kwartaal waren solide. We kennen het bedrijf een gering concurrentievoordeel toe. We verwachten niet dat we de reële waarde inschatting van 20 dollar voor het aandeel veranderen.

Lees meer

Tegenvallende groei Randstad

12-02-2019

De organische omzet van Randstad (Houden) steeg 0,3%. Wij hadden gerekend op een groei met 1,0%. In het derde kwartaal bedroeg de omzetgroei nog 2,7%. Het is een bewijs dat de economische groei afzwakt.

Lees meer

NetEase aandelen ondergewaardeerd

11-02-2019

We hebben de reële waarde inschatting voor NetEase (Kopen) verlaagd van 344 dollar naar 283 dollar per aandeel. Dit is een gevolg van de vertraagde uitgifte van nieuwe games. Ook speelt de lagere economische groei een rol.

Lees meer

Opnieuw solide kwartaal Expedia

08-02-2019

Het aandeel Expedia (Kopen) steeg 8% nabeurs na het bekendmaken van de kwartaalresultaten. Het ziet er nu naar uit dat het aandeel voor de vierde keer op rij beter presteert dan de beursindex (S&P500) na de cijferpublicatie. De resultaten in de verschillende divisies en regio’s waren opnieuw solide. 

Lees meer

Sterke cijfers VS voor General Motors

07-02-2019

Het bestuur van General Motors (GM) (Kopen) maakte in januari duidelijk dat de winst per aandeel over 2018 dankzij een goed vierde kwartaal hoger zou uitkomen dan verwacht. Eerder had de autofabrikant aangegeven dat de winst per aandeel, na verwatering en op basis van aangepaste cijfers, tussen 5,80 dollar en 6,20 dollar zou uitkomen.

Lees meer

Sterke start transitiejaar Walt Disney

06-02-2019

Disney (Kopen) is het eerste kwartaal van het boekjaar 2019 sterk begonnen. We vonden het inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van de direct-to-consumer (DTC) activiteiten bemoedigend.

Lees meer

Inkomsten advertenties Alphabet indrukwekkend

05-02-2019

De resultaten van Alphabet (Kopen) over het vierde kwartaal waren beter dan verwacht. De inkomsten uit advertenties blijven stijgen.

Lees meer

Fundamenten Johnson Controls blijven verbeteren

04-02-2019

Johnson Controls (Kopen) heeft de resultaten over het eerste kwartaal van het boekjaar bekendgemaakt. We handhaven onze reële waarde inschatting van 46 dollar voor het aandeel. De organische groei was ook afgelopen kwartaal sterk. Dat geldt ook voor de aanhoudende verbetering van het rendement.

Lees meer