Naar de navigatie Naar de inhoud

Onze mobiele apps

Download de gratis apps die u handig vindt

Uw bankzaken regelen waar u bent en wanneer u wenst. Met onze apps kan het. Alle apps van ABN AMRO en onze dochterbedrijven zijn gratis. Welke zet u op uw smartphone en tablet?

Mobiel Bankieren app

Icoon voor de Mobiel Bankieren app

Geld overmaken of uw saldo bekijken met uw smartphone of tablet? Dat is mogelijk met de Mobiel Bankieren app. Maak bankieren nóg persoonlijker door afbeeldingen en tekst toe te voegen aan uw rekeningen. Meer informatie over Mobiel Bankieren.

De betalingen van uw ABN AMRO Credit Card of Gold Card bekijken? Ook dat kan eenvoudig via onze Mobiel Bankieren app. Lees meer over uw creditcard in onze app

Grip app

Grip

Met Grip weet u precies waar uw geld blijft. U ziet in één oogopslag wat er elke maand aan boodschappen opgaat of wat de totale kosten voor uw vakantie waren. Zo houdt u grip op uw geldzaken. Meer informatie over Grip.

Tikkie

Tikkie

Etentje voorgeschoten? Met Tikkie stuurt u eenvoudig betaalverzoekjes naar familie of vrienden via WhatsApp. Zij betalen u terug via iDEAL en hun eigen vertrouwde bank. Want Tikkie is dan wel een initiatief van ABN AMRO, maar de app is door klanten van alle banken te gebruiken. Tikkie is gratis en is er voor iPhone en Android. Lees meer over Tikkie.

Wallet

Wallet
Heeft u uw telefoon vaker bij de hand dan uw portemonnee? Dan is de Wallet echt iets voor u! Met deze app betaalt u contactloos met uw Android-mobiel. Dit heeft u nodig: 
  • een smartphone met Android 5.0 of hoger
  • een NFC-antenne op uw toestel

Lees meer over de Wallet

&Meer app

Icoon voor de En Meer app

Doet u al mee met ons klantprogramma &Meer? Bekijk uw persoonlijk overzicht en alle aanbiedingen op uw mobiel. Lees verder over &Meer.

Alert & Check app

Snel uw saldo bekijken en de laatste bij- en afschrijvingen

Het saldo van uw betaalrekening checken zonder in te loggen? Dat kan met de Alert & Check app via uw iPhone (vanaf iOS 8.2) en Apple Watch. Ook ziet u de 5 laatste bij- en afschrijvingen. Meer informatie over Alert & Check.

Huizenkijker app

Icoon voor de Huizenkijker App

Gaat u een woning bezichtigen? Met de Huizenkijker app van ABN AMRO beoordeelt u uw toekomstige huis of appartement alsof u zelf een expert bent. Bekijk bijvoorbeeld met het kompas of de tuin écht op het zuiden ligt. Meer informatie over de Huizenkijker app.

Apps voor uw bedrijf

ABN AMRO heeft ook zakelijke apps ontwikkeld. Met deze apps heeft u altijd en overal inzicht in uw zakelijke bankzaken. Ook blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw sector. Bekijk een overzicht van onze zakelijke apps.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Log veilig in met iDIN

Probeer het nu bij uw belastingaangifte

inloggen bij de belastingdienst met idin

U zit klaar voor uw belastingaangifte. Maar dan. Wat is uw DigiD-wachtwoord ook alweer? Met iDIN hoeft u geen wachtwoorden meer te onthouden. U gebruikt de veilige inlogmethode van uw bank. Bij de Belastingdienst, maar ook bij andere instanties.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief