Naar de navigatie Naar de inhoud

Scheiden

-

Advies en begeleiding

We staan u bij met kennis en ervaring

Als u uit elkaar gaat, volgt er waarschijnlijk een hectische en emotionele periode. Wie regelt jullie scheiding? En hoe zit het met jullie bank- en verzekeringszaken? In een emotioneel heftige tijd is het nemen van beslissingen en het regelen van praktische zaken niet eenvoudig, maar wel nodig.

-

Scheidingsexpert

Advies en bemiddeling bij scheiding

We werken samen met Scheidingsexpert Nederland voor het verzorgen van advies en bemiddeling bij scheiden. Uw scheidingsexpert en adviseur van ABN AMRO kunnen, als u wenst, de gehele scheiding regelen.

Wie vergoedt de kosten van mediation?

Scheiden en rechtsbijstand

Wie betaalt de kosten?

Een scheiding is ingrijpend, ook voor uw portemonnee. Neemt u een mediator in de arm? Ook dat kost geld. Soms hoeft u deze kosten niet (volledig) zelf te betalen. Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

 • 1
  Advies en begeleiding
 • 2
  Scheidingsexpert
 • 3
  Scheiden en rechtsbijstand

Uitgelicht

Vrouw drinkt thee

Ondersteuning in emotionele periode

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren: uw partner of een van uw ouders overlijdt. Of u gaat scheiden. Door onze speciale dienstverlening kunnen we u hierbij ondersteunen. Hiervoor zijn we genomineerd voor de Financial Marketing Award 2015.

 

Rechtsbijstand en echtscheiding

Bij de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering bepaalt u zelf, naast de uitgebreide dekking, welke onderdelen u wilt verzekeren. Een van de onderdelen is Medisch, Familie en Mediation bij echtscheiding. Wist u dat onze rechtsbijstandverzekering 5 sterren van MoneyView heeft gekregen voor de voorwaarden? Tip: Maak kennis met de Rechtsbijstandverzekering. Stel nu kosteloos en vrijblijvend uw vraag over een juridisch probleem. 

-
 
-

Wie doet wat bij een scheiding?

Een scheiding regelt u vrijwel nooit helemaal alleen. Dat kan ook meestal niet. Uw adviseur bij ABN AMRO neemt u veel werk uit handen. En door onze samenwerking met Scheidingsexpert kan het scheidingsproces van A tot Z voor u worden geregeld. Het kan ook zijn dat u een andere specialist nodig heeft bij jullie scheiding, zoals een notaris. We hebben voor u op een rij gezet welke specialist u in welke situatie nodig heeft.

Video's over scheiden

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Uw Financieel Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 zetten wij tussen eind januari en eind februari voor u klaar in Internet Bankieren. U krijgt een Bankmail zodra u dit overzicht kunt downloaden.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief