Naar de navigatie Naar de inhoud

Scheiden

-

Advies en begeleiding

We staan u bij met kennis en ervaring

Als u uit elkaar gaat, volgt er waarschijnlijk een hectische en emotionele periode. Wie regelt jullie scheiding? En hoe zit het met jullie bank- en verzekeringszaken? In een emotioneel heftige tijd is het nemen van beslissingen en het regelen van praktische zaken niet eenvoudig, maar wel nodig.

-

Scheidingsexpert

Advies en bemiddeling bij scheiding

We werken samen met Scheidingsexpert Nederland voor het verzorgen van advies en bemiddeling bij scheiden. Uw scheidingsexpert en adviseur van ABN AMRO kunnen, als u wenst, de gehele scheiding regelen.

Wie vergoedt de kosten van mediation?

Scheiden en rechtsbijstand

Wie betaalt de kosten?

Een scheiding is ingrijpend, ook voor uw portemonnee. Neemt u een mediator in de arm? Ook dat kost geld. Soms hoeft u deze kosten niet (volledig) zelf te betalen. Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

 • 1
  Advies en begeleiding
 • 2
  Scheidingsexpert
 • 3
  Scheiden en rechtsbijstand

Uitgelicht

Vrouw drinkt thee

Ondersteuning in emotionele periode

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren: uw partner of een van uw ouders overlijdt. Of u gaat scheiden. Door onze speciale dienstverlening kunnen we u hierbij ondersteunen. Hiervoor zijn we genomineerd voor de Financial Marketing Award 2015.

 

Rechtsbijstand en echtscheiding

Bij de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering bepaalt u zelf, naast de uitgebreide dekking, welke onderdelen u wilt verzekeren. Een van de onderdelen is Medisch, Familie en Mediation bij echtscheiding. Wist u dat onze rechtsbijstandverzekering 5 sterren van MoneyView heeft gekregen voor de voorwaarden? Tip: Maak kennis met de Rechtsbijstandverzekering. Stel nu kosteloos en vrijblijvend uw vraag over een juridisch probleem. 

-
 
-

Wie doet wat bij een scheiding?

Een scheiding regelt u vrijwel nooit helemaal alleen. Dat kan ook meestal niet. Uw adviseur bij ABN AMRO neemt u veel werk uit handen. En door onze samenwerking met Scheidingsexpert kan het scheidingsproces van A tot Z voor u worden geregeld. Het kan ook zijn dat u een andere specialist nodig heeft bij jullie scheiding, zoals een notaris. We hebben voor u op een rij gezet welke specialist u in welke situatie nodig heeft.

Video's over scheiden

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Pas deblokkeren? Gebruik de app

U kunt uw pas meteen weer gebruiken

Pas weer gevonden? Deblokkeer 'm direct via de app.

Heeft u uw geblokkeerde pas teruggevonden? Dat is fijn, want dan hoeft u geen nieuwe pas aan te vragen. U deblokkeert de pas zelf via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. Daarna kunt u de pas meteen weer gebruiken.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief