Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Kantoren en openingstijden

Betalingsverkeer en openingstijden tijdens de feestdagen

18-12-2017

Het betalingsverkeer verloopt tijdens de feestdagen anders dan u gewend bent. Ook onze bankkantoren zijn op de meeste nationale en internationale feestdagen gesloten, behalve ons kantoor op Schiphol. Lees meer over het betalingsverkeer en openingstijden tijdens de feestdagen.

 
Sparen voor uw kind

Tijdelijk tot €15 cadeau met &Meer

28-11-2017

Een mooie start maken met het vullen van de spaarpot van uw kind? Met het &Meer klantprogramma krijgt u tot € 15 cadeau als u een KinderToekomst Spaarrekening opent. Meld u nu aan bij &Meer en zorg dat u aan de actievoorwaarden voldoet. Bent u al deelnemer van &Meer? Ook dan kunt u aan deze actie meedoen.

 
Shoppen voor de feestdagen? Zo doet u het veilig

Shoppen voor de feestdagen? Zo doet u het veilig

22-11-2017

Natuurlijk wilt u geen kater overhouden aan uw inkopen voor de feestdagen. Daarom is het belangrijk dat u weet hoe u veilig shopt. Onze expert geeft u een paar tips. Veel shopplezier!

 
Hoelang duurt het overmaken van geld?

Sneller overboeken binnen SEPA

21-11-2017

Vanaf 21 november 2017 worden de meeste overboekingen naar buitenlandse rekeningen binnen het SEPA-gebied direct verwerkt. Sommige banken zijn nog niet zo ver. Dan duurt een overboeking 1 werkdag. Dat ziet u bij uw overboeking.

 
10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Mobiel Bankieren is veilig

17-11-2017

Er verschenen berichten in het nieuws dat duizenden Nederlanders de dupe zouden zijn geworden van een Android-virus dat bankgegevens steelt. De banken en betaalvereniging laten weten dat mobiel bankieren veilig is.

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.