Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Hypotheekrenteaftrek op de schop

Hypotheekrenteaftrek op de schop

11-10-2017

Het kabinet heeft gisteren het nieuwe regeerakkoord goedgekeurd en gepresenteerd. Lees over de gevolgen voor uw hypotheek, zoals de versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek.

 
Eerste huis

Hypotheekrente stijgt licht in 2018

6-10-2017

De hypotheekrente is voorbij het dieptepunt en zal op termijn weer stijgen. Verder wordt verwacht dat het aantal woningverkopen in 2018 zal dalen, na 4 jaar van enorme groei.

 
Makkelijk betalen en overmaken via Internet Bankieren of Mobiel.

Brievenbussen voor betalingsopdrachten sluiten

25-09-2017

Vanaf 1 november 2017 sluiten de brievenbussen voor betalingsopdrachten in onze bankkantoren. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken namelijk via internet. U kunt uw betalingen voortaan online doen of versturen via PostNL.

 
Prinsjesdag 2017: de nabeschouwing

Prinsjesdag 2017: de nabeschouwing

Op Prinsjesdag maakt onze regering de financiële plannen bekend. Bent u benieuwd welke gevolgen deze plannen hebben voor uw persoonlijke situatie? Onze experts leggen uit wat er voor u gaat veranderen het komende jaar.

 
Leen voordeliger door uw lening over te sluiten

Voordeliger lenen door oversluiten?

Wist u dat rood kunnen staan op uw betaalrekening een lening is? En dat ook een klantenpas van een winkel, met de mogelijkheid om gespreid te betalen, een vorm is van lenen? Misschien betaalt u ook al met al een hoop rente per maand. Lees in het blog hoe u daarop bespaart.

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.