Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Opnieuw DDoS-aanvallen

30-01-2018
Na eerdere DDoS-aanvallen in het afgelopen weekend, zijn we ook vandaag de hele dag bestookt met grote hoeveelheden dataverkeer. We hebben additionele verdedigingsmaatregelen getroffen die ervoor gezorgd hebben dat onze diensten vandaag goed beschikbaar zijn geweest. We hebben slechts een tijdelijke uitval gehad tijdens een grote aanval in de avond, maar ook die hebben we snel weten af te slaan. Bij een DDoS-aanval wordt een internetsite bestookt met dataverkeer, zodat de server overbelast raakt en de website tijdelijk moeilijk bereikbaar wordt. Ondertussen zijn onze diensten goed beschikbaar. De veiligheid van uw gegevens is niet in gevaar geweest.

Een DDoS-aanval zorgt ervoor dat een website tijdelijk onbereikbaar is. Het is geen aanval op bijvoorbeeld het betaalsysteem van de bank.
 
Tikkie heeft 2 miljoen gebruikers

Feest bij Tikkie: 2 miljoen gebruikers

29-01-2018

Het is feest bij Tikkie! De app heeft al meer dan 2 miljoen gebruikers, een verdubbeling ten opzichte van augustus 2017. Elke dag vragen en betalen tienduizenden mensen geld terug via Tikkie. Het is daarmee verreweg de grootste terugbetaal-app van Nederland.

 
Sparen voor uw kind

Tijdelijk tot €15 cadeau met &Meer

28-11-2017

Een mooie start maken met het vullen van de spaarpot van uw kind? Met het &Meer klantprogramma krijgt u tot € 15 cadeau als u een KinderToekomst Spaarrekening opent. Meld u nu aan bij &Meer en zorg dat u aan de actievoorwaarden voldoet. Bent u al deelnemer van &Meer? Ook dan kunt u aan deze actie meedoen.

 
Shoppen voor de feestdagen? Zo doet u het veilig

Shoppen voor de feestdagen? Zo doet u het veilig

22-11-2017

Natuurlijk wilt u geen kater overhouden aan uw inkopen voor de feestdagen. Daarom is het belangrijk dat u weet hoe u veilig shopt. Onze expert geeft u een paar tips. Veel shopplezier!

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.