Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Tikkie heeft 1 miljoen gebruikers. Vier dit succes met ons mee.


Tikkie viert feest: 1 miljoen gebruikers

Tikkie heeft de magische grens bereikt van 1 miljoen gebruikers. Om dit succes te vieren, maken Tikkie-gebruikers met onze Facebook-actie kans op mooie prijzen waaronder vliegtickets naar New York of een geheel verzorgde BBQ.

 
ABN AMRO heeft de voorwaarden voor sparen aangepast

ABN AMRO heeft de spaarvoorwaarden gewijzigd

Tot nu toe stond in de voorwaarden: "U ontvangt geen rente als het rentebedrag lager is dan EUR 0,40." Sinds 1 januari 2017 passen wij deze voorwaarde al niet meer toe. Met ingang van 1 juli 2017 hebben wij ook de spaarvoorwaarden op dit punt aangepast.

 
-

Hypotheek voor flexwerkers

Goed nieuws voor flexwerkers! Met een perspectiefverklaring van het uitzendbureau kunt u al na een jaar een hypotheek aanvragen. ABN AMRO is een van de banken die deze verklaring accepteert. Daarnaast zijn er diverse uitzendorganisaties aangesloten, zoals Randstad en Tempo Team.

 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Aantal woningverkopen stijgt nog meer

06-07-2017

Is het nodig voor uw pensioen te sparen? En hoeveel pensioen is voldoende? Vermogensadviseur Mauro beantwoordt dat soort vragen dagelijks. Meestal via de webcam. Hoe zo'n virtueel gesprek werkt? Lees ons blog.

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Internet Bankieren is vernieuwd

Helpt u ons mee testen?

Inloggen in het vernieuwde Internet Bankieren

U wilt natuurlijk zo prettig mogelijk bankieren. Daarom verbeteren we Internet Bankieren voortdurend. We voeren deze wijzigingen pas door, nadat we deze hebben getest. En u kunt daarbij helpen. Test u mee?

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief