Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

3 tips om extra geld over te houden

3 tips om extra geld over te houden

15 maart 2018

Je hoort overal dat iedereen erop vooruit gaat. Maar niemand lijkt er iets van te merken. Vervelend, zeker als je meer uit wilde gaan geven aan de dingen die er voor jou echt toe doen. Hoe zorg je dat je daar toch ruimte voor hebt?

 
Bankzaken saai? Welnee!

Bankzaken saai? Welnee!

14 maart 2018

In onze BankzakenBlogs lees je interessante achtergronden, verteld door onze eigen medewerkers, experts of klanten. Maar ook geven we je handige tips. Luchtig geschreven, makkelijk leesbaar en handig!

 
Actuele informatie over uw belastingaangifte en een eigen huis

Belastingtips voor uw eigen huis en hypotheek

14 maart 2018 

Het is weer tijd voor uw belastingaangifte over 2017. Misschien is dat voor u ook een klusje dat u voor u uitschuift, maar wie weet kunt u nog iets besparen met onze tips voor als u een koophuis heeft. Zo wordt uw aangifte misschien toch nog iets leuker.

 
Tikkie heeft 2 miljoen gebruikers

Feest bij Tikkie: 2 miljoen gebruikers

29 januari 2018

Het is feest bij Tikkie! De app heeft al meer dan 2 miljoen gebruikers, een verdubbeling ten opzichte van augustus 2017. Elke dag vragen en betalen tienduizenden mensen geld terug via Tikkie. Het is daarmee verreweg de grootste terugbetaal-app van Nederland.

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.