Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Prinsjesdag 2018 en de gevolgen voor uw financiën

Prinsjesdag 2018 en uw huis en hypotheek

18-09-2018

Prinsjesdag 2018: de koopkracht gaat vooruit en meer mensen kochten in 2018 een huis. Bekijk wat de nieuwe kabinetsplannen verder betekenen voor uw huis en hypotheek.

 
Winst op alle fronten

Duurzaam businessplan? Ga met ons in gesprek

14-08-2018

Op een andere manier naar zaken kijken. Met winst op alle fronten. Want winst is niet alleen in geld uit te drukken, maar ook in duurzame impact. Dat vraagt om een bank met een andere kijk op financieren: #financethefuture. Deel uw (duurzame) plannen met ons en vraag direct online een financiering aan.
 
hypotheek oversluiten: wat levert het u op?

Feiten en cijfers over hypotheek oversluiten

18-07-2018

Overstappen met uw hypotheek lijkt een hele stap. Maar wist u dat 65% van de huiseigenaren overweegt om hun hypotheek over te sluiten?

 
Verwachtingen hypotheekrente

Verwachtingen hypotheekrente

10-07-2018

Wilt u weten wat de hypotheekrentes gaan doen? Lees de verwachtingen voor de korte en lange rente van Philip Bokeloh, econoom bij ABN AMRO.

 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Woningmarkt is verhit

05-07-2018

De huizenprijzen stijgen in 2018 en 2019 nog meer dan eerst werd gedacht, omdat de hypotheekrente waarschijnlijk langer laag blijft. De huizenprijzen stijgen met name hard door een tekort aan woningen en het gebrek aan nieuwbouw. Lees het laatste nieuws over de huizenmarkt.

 
vulkaanuitbarsting Bali

Uitgestelde en gecancelde vluchten als gevolg van vulkaanuitbarsting Bali

29-06-2018

Als gevolg van de uitbarsting van de vulkaan Agung werden zeker 114 internationale en 203 lokale vluchten geannuleerd. Bekijk de veelgestelde vragen voor uw reisverzekering.

 
NHG verruimt hypotheekmogelijkheden senioren

NHG verruimt hypotheekmogelijkheden ouderen

17-06-2018

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verruimt sinds 17 juni de mogelijkheden voor senioren die tien jaar of minder voor hun AOW of pensioen zitten. Tot nu toe was het lastiger om dan nog een nieuwe hypotheek af te sluiten.

 

Liever 4G dan openbare wifi

Bedenk welk netwerk u gebruikt

10 tips voor Veilig Mobiel Bankieren

Wist u dat slimme criminelen makkelijk kunnen 'meekijken' op openbare wifi, en wifi waarvan iedereen het wachtwoord kan krijgen? Gebruik liever uw eigen 4G netwerk. Dat is vaak nog sneller ook.