Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

Spaarrentewijziging

Rentewijziging sparen

30-04-2017

Met ingang van zondag 30 april 2017 veranderen de rentes van spaarrekeningen. Wilt u weten wat de wijzigingen zijn en voor welke rekeningen? Bekijk dan het overzicht met de nieuwe spaarrentes.

 
-

Woningmarktmonitor april 2017

13-04-2017

De woningmarkt is constant in beweging. De ontwikkeling leest u in de woningmarktmonitor. Benieuwd wat de hypotheekrente verwachtingen zijn? Of hoe het gaat met de huizenprijzen?

 
ABN AMRO Nieuws op het scherm van een smart phone

Nieuwe regelgeving voor vervroegd aflossen

20-03-2017

Als u vervroegd uw hypotheek aflost, betaalt u daar een vergoeding voor. Op 20 maart heeft de AFM een leidraad gepubliceerd: een handleiding waarin de aangescherpte regels staan voor het berekenen van deze vergoeding.

 
Belastingtips

Bekijk onze handige tips voordat u belastingaangifte doet

02-03-2017

U kunt weer belastingaangifte doen. Doet u dit voor 1 april 2017, dan krijgt u voor 1 juli 2017 bericht van de Belastingdienst. Bekijk onze handige Belastingtips, dan bent u goed voorbereid.

 
Relevant

'Relevant' Achtergrond en duiding door onze experts

06-02-2017

In Relevant belichten we maandelijks een aantal actuele thema's. Onze specialisten en andere deskundigen geven u hun kijk op de zaak.

 
2 mensen en een phishingmail op hun laptop

Let op: nieuwe phishing mails in omloop

25-01-2017

Krijgt u een mail waarin staat dat uw pas binnenkort niet meer wordt ondersteund? En dat u een nieuwe, veiligere pas moet aanvragen? Of dat u uw online omgeving moet updaten? Let op: dit zijn phishing mails. Criminelen willen dat u op de link in de mail klikt. Doe dit niet!

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Financieel Jaaroverzicht

Uw Financieel Jaaroverzicht staat online

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Heeft u uw belastingaangifte nog niet gedaan? Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 staat voor u klaar in Internet Bankieren. Handig als u de gegevens op uw belastingaangifte wilt controleren en aanvullen.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief