Naar de navigatie Naar de inhoud

Actueel

ABN AMRO heeft de voorwaarden voor sparen aangepast

ABN AMRO heeft de spaarvoorwaarden gewijzigd

Tot nu toe stond in de voorwaarden: "U ontvangt geen rente als het rentebedrag lager is dan EUR 0,40." Sinds 1 januari 2017 passen wij deze voorwaarde al niet meer toe. Met ingang van 1 juli 2017 hebben wij ook de spaarvoorwaarden op dit punt aangepast.

 
-

Hypotheek voor flexwerkers

Goed nieuws voor flexwerkers! Met een perspectiefverklaring van het uitzendbureau kunt u al na een jaar een hypotheek aanvragen. ABN AMRO is een van de banken die deze verklaring accepteert. Daarnaast zijn er diverse uitzendorganisaties aangesloten, zoals Randstad en Tempo Team.

 
ABN AMRO maakt cijfers bekend

Aantal woningverkopen stijgt nog meer

06-07-2017

Is het nodig voor uw pensioen te sparen? En hoeveel pensioen is voldoende? Vermogensadviseur Mauro beantwoordt dat soort vragen dagelijks. Meestal via de webcam. Hoe zo'n virtueel gesprek werkt? Lees ons blog.

 
Sparen beleggen of allebei

Blog: Sparen, beleggen of allebei?

06-07-2017

Wilt u beleggen, maar vindt u het spannend? Bijvoorbeeld omdat u denkt dat het veel tijd kost. Of dat u er een grote zak geld voor nodig heeft. Met een oriëntatiegesprek ontdekt u hoe het écht zit. Onze blogger ging u graag voor.

 
Probeer Mobiel Bankieren

Afrekenen met een koper? Stuur zelf een betaalverzoek

Iets verkocht via marktplaats.nl en komt de koper het bij u ophalen? Oplichters laten u op hun telefoon een namaak-overboeking zien. Of ze sturen u een nepbetaalverzoek via WhatsApp van € 0,01, zogenaamd ter controle. Stuur zélf het betaalverzoek naar uw koper, bijvoorbeeld via Tikkie.

 
Spaarrente update juni 2017

Blog: Spaarrente update

20-06-2017

Hebben de spaarrentes hun dieptepunt bereikt? Econoom Hein Schotsman vermoedt van wel. Ondanks dat hij niets kan beloven, klinkt zijn voorspelling over de rente u hopelijk als jaren 80-muziek in de oren: The only way is up.

 

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Internet Bankieren is vernieuwd

Helpt u ons mee testen?

Inloggen in het vernieuwde Internet Bankieren

U wilt natuurlijk zo prettig mogelijk bankieren. Daarom verbeteren we Internet Bankieren voortdurend. We voeren deze wijzigingen pas door, nadat we deze hebben getest. En u kunt daarbij helpen. Test u mee?

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief