Naar de navigatie Naar de inhoud

Veiligheid

Zo veilig mogelijk bankieren

Hoe u uw bankzaken ook regelt: veiligheid staat altijd voorop. U wilt veilig internetbankieren, mobiel bankieren en betalen en/of geld opnemen met uw betaalpas. ABN AMRO doet er alles aan om u zo veilig mogelijk te laten bankieren. Maar het is belangrijk dat u zelf ook goed blijft opletten.

 
Wat doet ABN AMRO aan veilig bankieren?

Veilig bankieren bij ABN AMRO

Wat doet ABN AMRO om uw betalingen zo veilig mogelijk te laten verwerken? Bekijk de video over veilig bankieren.

 
checklist

5 veiligheidsregels

Kent u de 5 veiligheidsregels voor veilig elektronisch bankieren en betalen? U vermindert hiermee de kans dat u het slachtoffer van fraude wordt.  Wordt er toch geld van uw rekening gehaald, terwijl u zich aan de regels gehouden heeft? Dan krijgt u het bedrag vergoed.

 
laptop

Bankiert u veilig?

Wilt u er zeker van zijn dat u zo veilig mogelijk uw bankzaken doet? Gebruik dan de veiligheidscheck van ABN AMRO. Beantwoord 8 vragen en u weet direct of u alle maatregelen heeft genomen. Als dat nodig is ontvangt u extra tips.

 
Houd codes geheim

Houd uw codes geheim

Houd alle codes van Internet Bankieren en Mobiel Bankieren, net als uw pincode, altijd geheim. Ze geven toegang tot uw geld. En ze zijn privé. ABN AMRO vraagt ze nooit aan u, ook niet via e-mail, sms of telefoon. Neem contact met ons op als dat wel gebeurt.

 
Zorg voor uw beveiliging

Zorg voor uw beveiliging

Zorg voor een goede virusscanner. Installeer altijd de updates van uw besturingssysteem en andere computerprogramma's. Op deze pagina kunt u controleren of de laatste versie van uw internetbrowser (waar u het www-adres intypt) is geïnstalleerd.

 
Let goed op bij inloggen

Let goed op bij inloggen

Let goed op of de manier van inloggen en het goedkeuren van betalingen afwijkt. Krijgt u de vraag om opnieuw in te loggen? Of wordt er een extra controle gevraagd die u niet herkent? Sluit dan uw internetbrowser en neem contact met ons op.

 
Ga niet in op vreemde verzoeken

Ga niet in op vreemde verzoeken

ABN AMRO vraagt u nooit via e-mail, telefoon of sms om mee te werken aan een update van Internet Bankieren, een nieuwe website te testen of de veiligheid van uw computer te testen. Krijgt u zo'n verzoek? Ga hier dan niet op in, maar meld het ons.

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (uitleg tarieven)

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

De paraplu met wolkendesign die u krijgt bij een creditcardaanvraag

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google