ABN AMRO op Schiphol

ABN AMRO Financial Center regelt bankzaken voor zowel het personeel van Schiphol als van reizigers en passanten. Dit unieke bankkantoor is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. U vindt ons in aankomsthal 3. Bij ABN AMRO Financial Center kunt u onder andere terecht voor complex particulier kredietadvies en voor bedrijfsarrangementen en -expertise, maar ook voor standaard bankzaken.

 

Dienstverlening op Schiphol

  • Geldautomaten voor contante opname en storten van euro's
  • Geldautomaten voor contante opname van dollars
  • Dagelijkse bankzaken
  • Afsluiten Kort- en Doorlopende Reisverzekering
  • Last minute Stand-By Service, voor al uw passen en (reis)documenten
  • Afhalen bestellingen Travel Money Service buitenlands geld

*Vanwege wet- en regelgeving kunnen er geen grote coupures worden opgenomen aan de balie, u wordt doorverwezen naar een geldautomaat.

Travel Money Service

Met de Travel Money Service bestelt u makkelijk uw buitenlandse geld. Bij ons heeft u de keuze om uw bestelling op Schiphol af te halen of thuis te laten bezorgen. Gemak staat voorop.

International Clients Desk

Voor onze internationale klanten hebben we de International Clients Desk. Bij de International Clients Desk werkt een team van professionals die helemaal thuis is in de financiële situaties waar expats en niet-ingezetenen mee te maken hebben.

Pilotendesk

Voor verkeersvliegers en piloten in opleiding is er de Pilotendesk. Bij de pilotendesk werkt een team van professionals die helemaal thuis is in de financiële situaties waar verkeersvliegers mee te maken hebben.