Onze website verandert

abnamro.nl verandert

Stap voor stap verbeteren we onze dienstverlening aan u. Daarom komt u regelmatig kleine of grotere veranderingen tegen op onze website, in Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app. Op deze pagina vertellen we u er meer over.

Wat is er veranderd in Internet Bankieren?

 
Dit kunt u doen bij 'Zelf regelen' in Internet Bankieren

Nieuw menu: 'Tools' heet nu 'Zelf regelen'

In het vernieuwde menu heet 'Tools' nu 'Zelf regelen', net als in de app. Hier kunt u bijvoorbeeld:

  • producten aanpassen of aanvragen
  • pas blokkeren
  • afschriften downloaden
Dit kunt u doen bij 'Instellingen' in Internet Bankieren

Nieuw menu: 'Beheer' heet nu 'Instellingen'

Hier kunt u bijvoorbeeld: 

  • uw gegevens of adresboek wijzigen
  • voorkeuren voor Internet Bankieren of app instellen
  • iemand machtigen
 
De lichtgroene e.dentifier is gestopt

De oude e.dentifier is gestopt

Onverwoestbaar waren ze. Maar toch hebben we afscheid genomen van onze oude lichtgroene e.dentifier. Gebruik de donkergroene e.dentifier2.

Hetzelfde gemak op computer en mobiel

Hetzelfde gemak op computer en mobiel

In het vernieuwde Internet Bankieren maakt het niet uit of u bankiert op uw computer of op uw mobiel. Alles past zich aan aan het toestel dat u gebruikt. Dus ook als u vanuit de Mobiel Bankieren app wordt doorgestuurd naar de browser. Bijvoorbeeld als u een adreswijziging wilt doorgeven. Dat werkt prettig!

 

Andere veranderingen

Nieuw design voor onze pagina's

Net als deze pagina, worden onze pagina's op de site stap voor stap opgefrist. Ze zijn overzichtelijker ingedeeld en u kunt ze goed bekijken op uw mobiel. Dankzij het grotere lettertype zijn de teksten nu beter leesbaar voor mensen die slecht kunnen zien.

Tip
 

Help ons met uw feedback

We vernieuwen Internet Bankieren stap voor stap. Op dit moment zijn de meestgebruikte functies vernieuwd, zoals overboeken. Met veel andere functies zijn we nog volop bezig. Dat betekent dat helaas nog niet alles naar tevredenheid werkt. Vaak is er wel een oplossing. Bekijk daarvoor de links hieronder. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Geef deze alstublieft aan ons door via de 'feedback'-knop. Zo helpt u ons Internet Bankieren sneller te verbeteren.