Wat doet de financiële zorgcoach?

Lees de verhalen

Lees de verhalen van een aantal van onze zorgcoaches waarin zij meer vertellen over hun werkzaamheden. Of lees de ervaringen van klanten die hulp hebben gekregen van en zorgcoach.

 

Financiële Zorgcoach aan het woord

'Ik denk altijd mee in oplossingen'

Zorgcoach Sylvia Speeks van Doorn: 'Ik bel klanten die wel toegang hebben tot Internet Bankieren, maar dit niet of nauwelijks gebruiken. Samen met de klant zoek ik dan naar een oplossing'.

'Persoonlijk aanspreekpunt'

Zorgcoach Joost van Schaick: 'Het mooie van mijn werk vind ik dat ik het persoonlijk gezicht van de bank kan zijn. De klant heeft een vraag en hij heeft geen flauw idee bij wie hij moet zijn. Het is fijn om dat te kunnen doen.’

'Elk gesprek is maatwerk'

Zorgcoach Louise van den Brink: 'Ik breng de klant ook in contact met collega’s. Bijvoorbeeld met de hypotheekspecialist bij vragen over de overwaarde van de woning. Elk gesprek is maatwerk.'

Voor elke situatie een persoonlijke oplossing, dankzij de Financiële Zorgcoach

Wil Evers, Grave

Als de vrouw van Wil Evers Alzheimer krijgt, heeft dat persoonlijke en financiële gevolgen.

Hiske Rijkes, Amstelveen

Toen haar man Bert overleed aan een hartinfarct was dat niet alleen een emotionele klap, maar dit had ook sterke financiële gevolgen voor Hiske Rijkes.

Heidi van Vuuren, Nijmegen

Jarenlang hielp Heidi in het huishouden bij haar oude moeder en in het studentenhuis van haar oudste zoon, totdat zij de zorg uit handen moest geven.