Woezel & Pip

Spaar met Woezel & Pip

Nu knuffel cadeau

Nu aanvragen
icoon
icoon
icoon
icoon

Aanvragen KinderToekomst Spaarrekening

Vraag een KinderToekomst Spaarrekening aan voor uw kind.

icoon

Meld u aan

Selecteer de knuffel en meld u aan via het actieformulier. Let op: dit kan pas nadat u het rekeningnummer van de KinderToekomst Spaarrekening heeft ontvangen.

icoon

Ontvang de knuffel

U krijgt de Woezel & Pip-knuffel binnen 2 weken thuisgestuurd.

Woezel & Pip activiteiten knuffel

Woezel & Pip-knuffel

Tijdens de actieperiode krijgt u een speciale Woezel & Pip baby-knuffel cadeau als u een KinderToekomst Spaarrekening opent. De zachte activiteitenknuffels zijn 27 centimeter groot en hebben een bijtring, geluiden en andere activiteiten om te ontdekken. Helaas is de Woezelknuffel niet meer op voorraad. Maar uw kind zal vast ook veel plezier beleven aan de Pipknuffel.

Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn ontstaan uit de grenzeloze liefde die schrijfster Guusje Nederhorst voor kinderen en dieren koesterde. Ze creëerde een plek waar iedereen helemaal eigen mag zijn en alle ruimte krijgt om stap voor stap en lach voor lach de wereld te ontdekken. Al ruim 16 jaar beleven Woezel & Pip samen met hun vriendjes de leukste avonturen in de Tovertuin.  

Woezel & Pips’ Tovertuin creëert een belevingswereld voor kind én ouder die warm en veilig is en waar overal ontdekking schuilt. Een wereld waar iedereen samenleeft, waar situaties uit het echte leven een eigen plekje hebben, waar je mag vallen om weer op te staan en waar het plezier, de magie en de glimlach centraal staan. Voor alle kindjes, ongeacht afkomst of overtuiging. Van hart naar hart. 

Woezel & Pip tijdmachine

KinderToekomst Spaarrekening

De KinderToekomst Spaarrekening is het spaarpotje dat meegroeit met uw kind. Met een KinderToekomst Spaarrekening geeft u het goede voorbeeld en zorgt u dat uw kind later een vliegende start maakt. Of het geld nu gaat naar studie, reizen of een rijbewijs: het is vast en zeker goed besteed. U vraagt de spaarrekening eenvoudig aan als u een betaalrekening bij ABN AMRO heeft.

Woezel & Pip Vriendjesclub

Woezel & Pip Vriendjesclub

Is uw kindje al lid van de Vriendjesclub? Woezel & Pip hebben hun eigen club: de Vriendjesclub! Een plek met heel veel leuke extra’s, zoals knutsels, tips, exclusieve winacties en het laatste Tovertuinnieuws. Worden jullie ook lid?