Breng uw toekomst dichterbij

Begin nu met Vooruitbankieren

Beleggen

Hoe ziet uw toekomst eruit?

Heeft u dromen voor later, of bent u daar nog niet zo mee bezig? Als u nu begint met nadenken over straks, is de kans groot dat u kunt blijven doen wat u wilt. Of zelfs iets meer. Bijvoorbeeld door te gaan beleggen. Dat kan al vanaf €50 per maand. Hou er wel rekening mee dat dit risico met zich meebrengt en u uw inleg kunt verliezen.

Toekomstshop

Laat u inspireren in de Toekomstshop

Winkel alvast uw ideale 'later' bij elkaar in de Toekomstshop. Laat u inspireren en kom te weten hoeveel u dat financieel kunt aanpakken. Hoe eerder u begint, hoe makkelijker het wordt. Wat kiest u?

Sparen

Geld opzij zetten

Geld opzij zetten is altijd een goed idee. Het Nibud adviseert een reservepotje te hebben om onverwachte grote uitgaven direct te kunnen betalen. Uw wasmachine en auto gaan immers niet oneindig mee. Maar hoe haalt u meer uit de rest van uw spaargeld?

Pensioen aanvullen

Ook later onbezorgd leven

Veel mensen stellen het regelen van hun pensioen liever uit. Of denken dat het wel voldoende zal zijn. Wacht niet langer, want een goed inzicht in uw pensioen geeft rust. Want dan weet u of u nog iets extra’s moet doen. Bovendien is het voordeliger om op tijd te beginnen met geld opzijleggen voor extra pensioen. Ook voor ondernemers is dit iets om rekening mee te houden.