Naar de navigatie Naar de inhoud

Vermogens Spaarrekening

Sparen met bonusrente per jaar: Vermogens Spaarrekening

Sparen met bonusrente per jaar

Vermogens Spaarrekening

  • Tot 0,07% rente per jaar
  • Geen minimum inleg nodig
  • Ook bonusrente over wat u tussentijds stort

Jaarrente tot wel 0,07%

Op de Vermogens Spaarrekening krijgt u altijd een basisrente. Momenteel is de basisrente 0,01%. Staat uw spaargeld op uw spaarrekening tot en met 30 december? Dan krijgt u daarover op dit moment nog eens 0,06% bonusrente! Dat geldt ook voor wat u gedurende het jaar stort. Lees meer over de rente van de Vermogens Spaarrekening.

Opnemen kan altijd

U mag uw spaargeld altijd opnemen, wanneer of hoe vaak u dat wilt. Maar wilt u de bonusrente niet mislopen? Laat uw spaargeld dan staan tot en met 30 december. Lees meer over de bonusrente.

Automatisch Sparen zonder omkijken

Met de Vermogens Spaarrekening kunt u Automatisch Sparen instellen. Er wordt automatisch geld overgeboekt naar uw spaarrekening. U kiest zelf hoe vaak en hoeveel. Stel het snel en gemakkelijk in met Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. Zo spaart u moeiteloos voor een vakantie of buffer.

Online uw spaarrekening openen

Waarom niet meteen beginnen met sparen? Open de Vermogens Spaarrekening in 2 minuten. Heel makkelijk via Internet Bankieren. Direct mijn Vermogens Spaarrekening openen.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

nu openen

Lees onze sparen blogs

Boordevol tips, nieuws en inspiratie

Lees alles over sparen in onze blogs

Wanneer is je financiële buffer groot genoeg? Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de spaarrentes? Hoeveel zakgeld geef je je kind? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u in onze blogs.