Naar de navigatie Naar de inhoud

Direct Kwartaal Sparen

Sparen met een bonusrente per kwartaal: Direct Kwartaal Sparen

Sparen met een bonusrente

Direct Kwartaal Sparen

  • Ook bonusrente over kwartaalstorting

  • Opnemen kan altijd
  • Keuze voor Automatisch Sparen

Rente tot wel 0,25%

Bij Direct Kwartaal Sparen krijgt u altijd een basisrente. Momenteel is de basisrente 0,15%. Laat u uw spaargeld tot het eind van een kwartaal op uw spaarrekening staan? Dan krijgt u daarover momenteel ook nog eens een bonusrente van 0,10%. Ook als u het bedrag in de loop van dat kwartaal heeft gestort. De genoemde rente is de effectieve rente. U kunt Direct Kwartaal Sparen direct openen.

Dit rentepercentage geeft aan hoeveel rente u over één heel jaar krijgt wanneer u de rente laat staan.

Opnemen kan altijd

Bij Direct Kwartaal Sparen staat uw spaargeld niet vast. U kunt het altijd opnemen, wanneer of hoe vaak u dat wilt. Maar wilt u de bonusrente niet mislopen? Laat uw spaargeld dan tot het eind van een kwartaal staan. U kunt Direct Kwartaal Sparen direct openen

Automatisch Sparen zonder omkijken

Met Direct Kwartaal Sparen kunt u Automatisch Sparen instellen. Er wordt automatisch geld overgeboekt naar uw spaarrekening. U kiest zelf hoe vaak en hoeveel. Stel het snel en gemakkelijk in met Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. Zo spaart u moeiteloos voor een vakantie of buffer.

Online uw spaarrekening openen

Waarom niet meteen beginnen met sparen? Direct Kwartaal Sparen opent u binnen 2 minuten. Ga naar Internet Bankieren en kies voor Direct Kwartaal Sparen openen.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Nu openen

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Sparen én beleggen?

Combineer het beste van beide werelden

Sparen en beleggen

Een spaarbuffer is belangrijk. Maar hoe haalt u meer uit de rest van uw spaargeld? Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement. U bepaalt zelf uw wensen en grenzen. Is beleggen iets voor u?

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief