Naar de navigatie Naar de inhoud

Rood staan

Geld lenen kost geld
Vrouw weet dat ze haar boodschappen kan betalen, omdat ze kan rood staan.

Rood staan op uw betaalrekening

Privélimiet Plus

  • Minimaal € 500,- tot maximaal uw netto inkomen

  • Eenvoudig saldo checken via uw mobiel
  • U betaalt alleen rente als u rood staat

Hoeveel kan ik rood staan?

Bereken zelf hoeveel u kunt rood staan op basis van uw inkomen, vaste lasten en persoonlijke situatie.

Bereken zelf
Boodschappen

Boodschappen doen zonder zorgen

Vraagt u zich bij de supermarkt wel eens af of er genoeg geld op uw rekening staat? Met de Privélimiet Plus kunt u rood staan en toch uw boodschappen betalen. Interesse? Rood staan aanvragen.

Is hetzelfde als kredietlimiet. Het bedrag dat u maximaal kunt rood staan of opnemen van uw rekening.

Eenvoudig uw saldo checken met Mobiel Bankieren

Met Mobiel Bankieren ziet u snel hoeveel geld er op uw rekening staat. Geld tekort? Met de Privélimiet Plus kunt u rood staan vanaf € 500,- tot maximaal uw netto inkomen. Interesse? Rood staan aanvragen.

iPhone en iPad met Mobiel Bankieren

Niet rood staan kost u niets

Rood staan is handig als er niets meer op uw rekening staat en u toch wilt afrekenen. Met de Privélimiet Plus kunt u rood staan tot een afgesproken bedrag. En staat u niet rood? Dan betaalt u ook geen rente. Interesse? Rood staan aanvragen.

Verstandig lenen doet u samen met uw bank

Wij helpen u niet alleen met het kiezen van een lening. Mocht uw situatie veranderen, dan staan wij ook voor u klaar met oplossingen en advies. Als u in de problemen komt, heeft u de zorgen, maar die gaan ons ook aan. U bent onze klant, en daarom willen we u helpen waar dat kan. Interesse? Rood staan aanvragen.

Ben je student?

Je kunt je Studenten Pakket uitbreiden met de Studentenlimiet. Daarmee kun je, tegen een lage rente, tot een afgesproken bedrag altijd rood staan op je betaalrekening. Zodra je rood staat begin je met terugbetalen.

Voorbeeldberekening

Totale kredietbedrag Debetrentevoet Jaarlijks kostenpercentage Termijnbedrag (per maand) Theoretische duur van het krediet
€ 500,- 13,7%  17,5%  € 12,50,-  onbepaald
€ 1.000,- 13,7% 15,6% € 25,- onbepaald
€ 2.500,- 10,2% 10,9% € 62,50,- onbepaald
€ 5.000,- 10,2% 10,6% € 125,- onbepaald

Privélimiet Plus is een doorlopend krediet.

De (theoretische) duur van het krediet is afhankelijk van terugbetaalde bedragen, (her)opname en de rente.

De debetrentevoet is de rente die u betaalt op jaarbasis. Deze rente is variabel en kan dus wijzigen. Als de rente stijgt wordt uw lening duurder. Daalt de rente, dan wordt de lening goedkoper. 

Het jaarlijks kostenpercentage bestaat uit de debetrentevoet en de kosten voor de betaalrekening en betaalpas.  Voor de berekening van het jaarlijks kostenpercentage gaan we er in het bovenstaande voorbeeld vanuit dat u in één keer het hele bedrag opneemt en na 3 maanden niet meer rood staat. En verder dat er tijdens deze 3 maanden geen heropnames plaatsvinden en de rente gelijk blijft.

Het termijnbedrag is een indicatie en kan variëren. Het termijnbedrag in dit voorbeeld is gelijk aan 2,5% van het kredietbedrag. In bovenstaand voorbeeld wordt de eerste termijn getoond. U betaalt daarnaast een slottermijn van het genoemde kredietbedrag.

De gegevens in de tabel zijn een voorbeeld. Voor dit product is Europese standaardinformatie over Consumentenkrediet beschikbaar. Als u een offerte aanvraagt krijgt u deze informatie gericht op u persoonlijk.
Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Direct aanvragen

Vragen over Lenen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

0800 - 024 07 19 (gratis)

Uw bestaande lening wijzigen?

U regelt het zelf via Internet Bankieren

lening aanpassen kan eenvoudig online

Wilt u wat meer kunnen lenen? Bijvoorbeeld omdat uw verbouwing duurder uitvalt? Of wilt u uw lening juist verlagen, beëindigen of op een andere manier wijzigen? U regelt het eenvoudig zelf via Internet Bankieren.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief