Naar de navigatie Naar de inhoud

GreenLoans

Geld lenen kost geld
Man en vrouw bekijken offerte van GreenLoans.

Bespaar op energiekosten met een groene lening

Lenen bij GreenLoans

  • Investeer in uw woning én het milieu

  • Bespaar op uw energiekosten

  • Lage rente

Hoeveel kan ik lenen?

Vul het bedrag in dat u wilt lenen. U ziet direct hoeveel uw lening bij GreenLoans kost.

Bereken zelf
zonnepaneel

Wat is een 'groene' investering?

Van isolatie tot zonnepanelen, van hr-ketel tot warmtepomp en van vloer- tot dakisolatie. Deze investeringen dragen allemaal bij aan een duurzamere woning. Een aanpassing aan uw huis waarmee u energie bespaart of zelfs opwekt, geldt als een groene investering.

Investeer in uw woning én in het milieu

Wilt u uw huis energiezuiniger maken en daarvoor een lening afsluiten? Een lening van GreenLoans is er speciaal voor uw 'groene' investeringen. Kies voor GreenLoans als u wilt investeren in uw woning en tegelijkertijd wilt bijdragen aan een beter milieu.

Nederlands woonhuis

Bespaar op uw energiekosten

Met GreenLoans investeert u in een duurzame woning. Bekijk het voorbeeld van geschatte investeringen en besparen op greenloans.nl. U bespaart namelijk al snel honderden euro's per jaar aan energiekosten. Dat merkt u in uw portemonnee. Het geld dat u bespaart op uw energierekening kunt u gebruiken om uw lening terug te betalen.

Direct aanvragen bij GreenLoans

GreenLoans is een dochteronderneming van ABN AMRO. U vraagt de lening direct aan bij GreenLoans. Heeft u vragen over uw lening? Bijvoorbeeld over de groene producten die GreenLoans financiert of over de duur van uw lening? Dan kunt u rechtstreeks bij GreenLoans terecht.

Vaste lage rente

Voor een voordelige GreenLoans-lening met een vaste lage rente vanaf 5,5% hoeft u niet naar de notaris. Met een vast bedrag per maand betaalt u de lening binnen 5 tot 15 jaar helemaal terug. De rente en de looptijd veranderen niet. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Subsidie mogelijk

De overheid stimuleert 'groene' investeringen. Dus als u bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp wilt aanschaffen, kunt u misschien subsidie krijgen. Kijk op energiesubsidiewijzer.nl voor de subsidieregelingen. Per woonplaats kunt u de lokale regelingen bekijken.

Voorbeeldberekening

Totaal kredietbedrag Vaste debetrentevoet Jaarlijks kostenpercentage Termijnbedrag
(per maand)
Looptijd Totaal te betalen bedrag
€ 5.000,- 5,5% 5,5% € 40,49 180 mnd € 7.288,20
€ 10.000,- 5,5% 5,5% € 80,99 180 mnd € 14.578,20
€ 15.000,- 5,5% 5,5% € 121,49 180 mnd € 21.868,20
€ 20.000,- 5,5% 5,5% € 161,99 180 mnd € 29.158,20

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan op elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.

030 - 65 68 000

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.