Naar de navigatie Naar de inhoud

Gezamenlijke rekening openen

Samen een rekening openen

Bankzaken regelen op 1 en/of rekening

Handig om de vaste lasten te delen

  • Makkelijk samen rekeningen betalen

  • Allebei altijd overzicht via mobiel of pc
  • Betaalpakket al vanaf € 1,40 per maand

De paraplu in de vorm van een hart die u cadeau krijgt bij uw creditcardaanvraag.

Makkelijk samen rekeningen betalen

Bij ons opent u een gezamenlijke rekening altijd in een betaalpakket. Dat betekent inclusief een betaalpas en Internet Bankieren. Samen vaste lasten of boodschappen betalen wordt zo direct een stuk overzichtelijker. Ook andere rekeningen betaalt u eenvoudig samen.

Direct een gezamenlijke rekening aanvragen

Goed overzicht van uw bankzaken

Met een en/of rekening ziet u eenvoudig de bij- en afschrijvingen van uw vaste lasten. Gewoon op uw mobiel of via uw pc. U ziet ook of uw partner onverwacht toch een nieuw shirt koopt van het gezamenlijke geld.

Direct een gezamenlijke rekening aanvragen

Betaalpakket vanaf € 1,40 per maand

Voor € 1,40 per maand krijgt u een en/of-rekening, een betaalpas en Internet- en Mobiel Bankieren. Elk jaar krijgt u gratis een Financieel Overzicht van uw rekening. Dat is wel zo handig voor uw belastingaangifte.

Direct een gezamenlijke rekening aanvragen

Samenwonen zonder financiële zorgen

Ruim de helft van de samenwonenden heeft een en/of rekening. Met een en/of rekening hebben samenwonende stellen minder vaak onenigheid over geld en zijn er minder zorgen over de financiën. Vaste lasten als huur of hypotheek, internet/tv en verzekeringen worden door de meeste samenwonenden van de gezamenlijke bankrekening betaald. De eigen privérekening wordt vooral aangesproken voor kleding, telefoon, de zorgverzekering en cadeautjes. Driekwart van de samenwonenden controleert minstens 1 keer per week de en/of rekening.

Financieel Jaaroverzicht

Uw Financieel Jaaroverzicht staat online

Het financieel jaarovericht voor uw belastingaangifte

Heeft u uw belastingaangifte nog niet gedaan? Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016 staat voor u klaar in Internet Bankieren. Handig als u de gegevens op uw belastingaangifte wilt controleren en aanvullen.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief