Naar de navigatie Naar de inhoud

Gezamenlijke rekening openen

Gezamenlijke rekening openen

Deel niet alleen vaste lasten, maar ook een rekening

Gezamenlijke rekening

  • Kies samen het pakket dat bij u past
  • Overal inzicht in de gezamenlijke rekening
  • Rekening openen waar u wilt

Keuzehulp betaalpakket_icoon

Kies samen het pakket dat bij u past

U kunt eenvoudig samen kiezen welk pakket het beste past. Wilt u bijvoorbeeld een of meerdere betaalpassen? Of een creditcard bij het pakket? De keuzehulp kijkt welk pakket het beste aansluit bij uw wensen. 

Start direct met de keuzehulp

Overal inzicht in de gezamenlijke rekening

U wilt altijd en overal inzicht in uw bankzaken. En dan vooral samen. Met een en/of rekening ziet u eenvoudig alle bij- en afschrijvingen. Zo heeft u allebei een duidelijk overzicht van de vaste lasten en wat u nog kunt uitgeven.

Direct een gezamenlijke rekening openen
Gezamenlijke rekening - overal inzicht
Gezamenlijke rekening - samen openen

Rekening openen waar u wilt

Een gezamenlijke rekening openen kan altijd en overal. Online op de computer of een smartphone. Of gewoon bij een bankkantoor bij u in de buurt. Vul hiervoor het afspraakformulier in of bel via 0900 - 00 24 (gebruikelijk belkosten) om een afspraak te maken.

Direct een gezamenlijke rekening openen

Al een rekening?

Heeft u al een rekening bij ons? En wilt u juist een gezamenlijke rekening? Dan kunt u eenvoudig het huidige betaalpakket wijzigen. Bijvoorbeeld voor een extra betaalrekening die u samen kunt gebruiken. Of voor een extra betaalpas. Lees meer over hoe u het huidige betaalpakket kunt wijzigen.

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.