Naar de navigatie Naar de inhoud

Financieel Dagboek

Uit de verkoop

Het Financieel Dagboek is een online dienst binnen Internet Bankieren. Het zet uw inkomsten en uitgaven om in een digitaal overzicht. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor het Financieel Dagboek. Maakt u al gebruik van het Financieel Dagboek? Dan verandert er niets voor u.

 

Kan ik het Financieel Dagboek blijven gebruiken?

Maakt u op dit moment al gebruik van het Financieel Dagboek? Dan verandert er voor u niets. Heeft u vragen over het Financieel Dagboek? Lees dan de kenmerken. U kunt ons ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen via 0900 - 00 24 of ga langs bij een van onze bankkantoren.

Alternatief: Financiële Vergelijker

Inzicht en overzicht in uw inkomsten en uitgaven is de basis voor het maken van verstandige financiële keuzes. Met de Financiële Vergelijker zet u uw geldzaken op een rij. Ook komt u erachter hoe uw financiële situatie eruit ziet ten opzichte van vergelijkbare huishoudens in Nederland.

 

Afmelden voor Financieel Dagboek

Wilt u Financieel Dagboek opzeggen? Log dan in in Internet Bankieren. Kies in uw persoonlijk menu voor 'Tools' en in het blok 'Overige diensten' voor 'Financieel Dagboek'. Dan klikt u rechts boven op 'Instellingen', kies 'Bevestigen' onder 'Financieel Dagboek beëindigen'. Uw opzegging gaat de eerstvolgende kalendermaand in.

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (uitleg tarieven)

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

De paraplu met wolkendesign die u krijgt bij een creditcardaanvraag

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google