Naar de navigatie Naar de inhoud

Contant geld opnemen

Biljetten en muntgeld opnemen

Heeft u losse biljetten of munten nodig voor contante betalingen? U regelt dit eenvoudig op een ABN AMRO bankkantoor. Bekijk ook de tarieven voor het opnemen van contant geld.

Tarieven voor geld opnemen

Geld opnemen tot € 10.000,-

De factuur van de schilder contant betalen? Een bedrag tot € 10.000,- in biljetten neemt u op bij de geldautomaat. Hiervoor betaalt u geen kosten. Wel is het van belang dat de limiet van uw Betaalpas hoog genoeg is. En dat uw saldo hoog genoeg is. Per transactie kunt u maximaal 40 biljetten opnemen.

Heeft u een zakelijke rekening? Kijk dan hier hoe u van uw zakelijke rekening een bedrag tot € 10.000,- kunt opnemen.

Geld opnemen vanaf € 10.000,-

Wij adviseren om grote bedragen over te maken of te pinnen. Zo hoeft u nooit met veel geld over straat. Heeft u toch een groot bedrag aan contant geld nodig? Dan bestelt u dit via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten). Houd hierbij rekening met een levertijd van 3 werkdagen (Bij bestellen vóór 15:00 uur).

U kunt uw bestelling bij meer dan 70 bankkantoren ophalen.

Munten opnemen

Muntgeld neemt u eenvoudig op in muntrollen bij de muntrol-uitgifteautomaat. Alle muntsoorten zijn mogelijk. Per transactie kunt u maximaal 20 rollen opnemen. Voor het opnemen van muntgeld betaalt u kosten. Vraag hiernaar bij uw ABN AMRO bankkantoor.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.