Geldmaat

De geldautomaat voor iedereen

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Lees hieronder waarom we overstappen op de geldautomaten van Geldmaat en wat het voor u betekent.

Veelgestelde vragen

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. ABN AMRO, ING en Rabobank werken samen met Geldmaat om ervoor te zorgen dat iedereen toch contant geld kan opnemen.
De automaten van Geldmaat zijn niet te missen, u herkent ze meteen aan de gele kleur. We maken vooral gebruik van de bestaande automaten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Deze krijgen dan nieuwe software en het nieuwe Geldmaat-uiterlijk.

De geldautomaat heet voortaan Geldmaat. Behalve de naam en de gele kleur verandert er eigenlijk weinig.

  1. U houdt uw eigen bankpas
  2. U kunt met elke bankpas geld opnemen
  3. U blijft klant bij uw eigen bank
  4. Alle automaten werken hetzelfde
  5. U kunt zo vaak en zoveel geld opnemen als met uw saldo en paslimiet mogelijk is
  6. U kunt geld storten bij de aparte geldstortautomaten van Geldmaat
Nee, alleen de bank waar u bankiert kan uw gegevens inzien. Deze gegevens worden niet gedeeld met andere banken. U blijft gewoon klant bij uw eigen bank.
Ja, particuliere klanten hoeven geen kosten te betalen voor het opnemen van contant geld.
Op elke geldautomaat van Geldmaat kunt u gewoon uw saldo checken.
Op alle automaten van Geldmaat is het mogelijk om uw pincode te wijzigen.
Ja, net als nu zijn er straks automaten van Geldmaat waar u munten, biljetten of sealbags kunt storten. Ook deze automaten krijgen het nieuwe uiterlijk, de nieuwe naam en werken hetzelfde. Het voordeel voor u is dat u straks bij alle geldstortautomaten van Geldmaat, geld kunt storten.
Tip