Contant geld storten

Brief- en muntgeld snel op uw rekening

Uw brief- of muntgeld op uw rekening laten storten? Kijk op de locatiewijzer voor de dichtstbijzijnde locatie waar u briefgeld kunt storten. Uw muntgeld kunt u storten bij een Geldmaat muntautomaat bij een vestiging van de Gamma of Karwei. Kijk op de  locatiewijzer  bij welke vestiging dit mogelijk is. Bekijk hieronder alle informatie over contant geld storten.

Tip
 

Tarieven geld storten

Check voordat u contant geld stort of dit geld kost. Dit kan gewoon online. Geen verrassingen dus!

Briefgeld storten

Briefgeld storten kan bij een stortautomaat. Per keer kunt u 200 briefjes storten. Let op: geld storten kan alleen in euro's. Briefgeld staat direct op uw rekening. Kijk op de locatiewijzer voor de dichtstbijzijnde locatie waar u briefgeld kunt storten op een geldstortautomaat van Geldmaat. Ook vindt u de automaten van Geldmaat terug in winkels, hier kunt u geld storten en opnemen.

Muntgeld storten

U kunt gebruik maken van de muntautomaat met uw betaalpas en pincode. Kijk in de locatiewijzer , filter op Geldmaat en vervolgens op munten opnemen of munten storten voor een automaat bij u in de buurt.

Op de muntstortautomaten hebben klanten de keuze uit storten op eigen rekening of storten op een goed doel. Voor het storten op goede doelen maken we gebruik van een aparte tegel, waar u direct op kunt klikken.

Let op: munten opnemen of munten storten kan geld kosten, bekijk wat u betaalt. De kosten voor het storten van muntgeld worden achteraf in rekening gebracht via uw betaalrekening.

muntgeld automaat

Muntautomaten

De muntautomaten voor het storten en opnemen van munten van Geldmaat zijn actief. Deze staan binnen bij de vestigingen van Gamma en Karwei. Kijk op de  locatiewijzer  bij welke vestiging dit mogelijk is. Door samen te werken met deze locaties zorgen we ervoor dat onze muntautomaten op meer plekken toegankelijk zijn voor klanten. Deze winkels hebben ruime openingstijden, zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Verspreid over Nederland komen er 170 automaten voor het opnemen van munten en 550 automaten voor het storten van munten te staan.

U kunt gebruik maken van de muntautomaat met uw betaalpas en pincode. Kijk in de locatiewijzer , filter op Geldmaat en vervolgens op munten opnemen of munten storten voor een automaat bij u in de buurt.

Meer informatie over de muntautomaten, inclusief een handleiding voor gebruik, is te vinden op geldmaat.nl .

Hulp bij opname of storten van bankbiljetten

Heeft u hulp nodig bij het opnemen of storten van bankbiljetten? Bij een groot aantal geldmaten in de Bruna, Primera en de Readshop kunt u assistentie krijgen bij het opnemen of storten van biljetten. U kunt deze locaties herkennen aan een sticker op de gevel met de tekst: 'geldmaat plus assistentie'. In de locatiewijzer op geldmaat.nl staan alle automaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. Selecteer de optie 'plus assistentie’.  Lees meer over geldmaat plus assistentie.