Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

geldmaat geldautomaat

Contant geld storten

Wilt u biljetten of muntgeld storten? Dat kan bij een stortautomaat. Kijk op de locatiewijzer van Geldmaat waar de dichtstbijzijnde stortautomaat is.

Geld

Biljetten storten

Biljetten storten kan bij een stortautomaat met uw betaalpas en pincode. Geld storten kan alleen in euro’s. De invoerlade kan per keer 200 biljetten verwerken. Wilt u meer biljetten storten, dan kiest u voor 'meer storten'. De automaat telt de stortingen bij elkaar op en het bedrag staat direct op uw rekening.

Zak met geld

Muntgeld storten

U kunt uw losse munten storten bij de stortautomaten van Geldmaat die onder andere in de Gamma en Karwei staan. Storten van munten kan alleen op uw eigen rekening of op een rekening van een goed doel. U kunt alleen euromunten storten. Het bedrag staat direct op uw rekening.

Tarieven geld storten

Wanneer u contant geld stort, dan betaalt u hiervoor altijd een bijdrage. De kosten voor het storten van biljetten en muntgeld worden achteraf in rekening gebracht via uw betaalrekening. 

Voor de Studentenrekening en Jongerengroeirekening gelden andere grenswaarden en/of tarieven. Binnen het basistarief zijn op de Jongerengroeirekening 3 biljet stortingen per kalenderjaar gratis, tot een bedrag van € 2.000 is bereikt. Bekijk hiervoor het volledige overzicht.


  Gestort bedrag per kalenderjaar Kosten storting
Biljetten storten Basis tarief 0,5% over het gehele gestorte bedrag per transactie
Biljetten storten Hoog tarief: > € 10.000 € 5 + 0,5% over het gestorte bedrag per transactie, dat boven € 10.000 per jaar stijgt
Muntgeld storten > € 0 € 2,80 per storting + 0.25% over het gehele gestorte bedrag

Bekijk het volledige overzicht van de tarieven

Gloeilamp
geld biljetten

Buitenlands geld wisselen

Bij een Geldmaat automaat kunt u geen buitenlands geld storten in Nederland. U kunt uw buitenlands geld wel wisselen bij een geldwisselkantoor. Deze kantoren vindt u vaak bij vliegvelden of stations. U heeft met buitenlands geld ook te maken met een wisselkoers. Deze wordt iedere dag opnieuw bepaald. Bekijk alle tarieven of bereken direct de wisselkoers.

Waar kan ik terecht met mijn vraag, klacht of het melden van een storing?

Geldmaat krijgt via het systeem automatisch bericht over een mogelijke storing. Daarom hoeft u een storing niet meer te melden. Heeft u vragen over de automaten of denkt u dat een automaat niet werkt zoals het hoort, neem dan contact op met Geldmaat .

  • Heeft u een klacht over een storting van biljetten of sealbags? Neem dan contact op met ABN AMRO via 0900 - 00 24 (gebruikelijke kosten) .
  • Heeft u een klacht over een storting van munten? Neem dan contact op met Geldmaat .