Naar de navigatie Naar de inhoud

Advies bij ABN AMRO

Advies, wat krijgt u daarvoor?

Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO doen dat graag. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kijken wij nauwkeurig naar uw persoonlijke situatie: uw werk- en thuissituatie, uw huidige financiële behoeften en uw plannen en wensen voor de toekomst. Ook houden wij rekening met wat er kan gebeuren. U kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken of overlijden. Na afloop van het gesprek ontvangt u een helder adviesrapport.

Maak een afspraak:

 
 

U weet vooraf wat u betaalt

Alle financiële instellingen geven vooraf aan welke kosten u betaalt voor advies en wat de instelling daarvoor doet. Bij ons leest u dit in onze adviesofferte en het dienstverleningsdocument. Wij brengen advieskosten pas in rekening als u de adviesofferte getekend heeft en het advies heeft ontvangen. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend.

 

Wat kost een goed advies?

  • Het vrijblijvend oriëntatiegesprek is gratis.

  • Gaat u akkoord met de adviesofferte? Dan betaalt u een vast bedrag voor de advieskosten.

  • Sluit u na advies het product af? Dan betaalt u daarvoor een vast bedrag voor de afhandelingskosten.

  • Heeft u een advies ontvangen en wijzigt uw financiële situatie? Als u binnen 1 jaar een update wilt, kost u dat niets.

Zelf regelen?

  • Besluit u na het gratis oriëntatiegesprek dat u geen advies wilt? Geen probleem, het is vrijblijvend.

  • Wilt u een product afsluiten zonder advies? Dat kan. Wij informeren u dan over het product, beantwoorden uw vragen voor het product en helpen u met de aanvraag. U betaalt alleen afhandelingskosten.

  • Voordat u het product aanvraagt, maakt u de kennis- en ervaringstoets. Door deze verplichte toets kunt u een bewuste keuze maken of u het product met of zonder advies wilt aanvragen.

 

Advies en kosten

Wat wilt u? Waar betaalt u voor?
Advies en een product afsluiten U betaalt voor het advies en de afhandeling
Wel advies, maar geen product afsluiten U betaalt voor het advies
Alleen product afsluiten U betaalt voor de afhandeling

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.