Naar de navigatie Naar de inhoud

Veilig bankieren

Veilig bankieren

Wat moet ik doen als...?

Over phishing en andere fraude

Weet u wat u moet doen met een valse e-mail? Of als u uw betaalpas of creditcard kwijt bent? Of uw telefoon? We zetten het voor u op een rij.

Over DDoS-aanvallen

Sinds eind januari 2018 is onze website en die van andere banken steeds vaker een doelwit van DDoS-aanvallen. Deze zijn succesvol bestreden en de veiligheid van uw gegevens is niet in gevaar geweest. Wat is er precies aan de hand? We beantwoorden vragen die klanten ons stelden.

ddos
Wat doet ABN AMRO om fraude te voorkomen?

Wat mag u van ons verwachten?

Hoe u ook betaalt, geld opneemt of overboekt, wij zorgen dat u dit veilig kunt doen. Zo heffen we rekeningen van oplichters op, en halen we valse websites uit de lucht. Lees meer over de maatregelen die wij nemen. 

Wat kunt u zelf doen?

Natuurlijk nemen wij onze maatregelen, en zorgen we dat u zonder zorgen veilig kunt bankieren. Maar het is belangrijk dat u ook zelf weet, wat u wel of juist niet moet doen. We zetten belangrijke tips voor u op een rij.

Wat kunt u zelf doen om veilig te bankieren?

Wat als ik mijn telefoon kwijt ben?

Is uw toestel kwijt of verloren? Gebruikt u uw toestel niet meer? Of denkt u dat iemand zonder uw toestemming met uw identificatiecode inlogt in Mobiel Bankieren? Lees in 3 tips wat u kunt doen.
lees de 3 tips
Mobiel Bankieren app

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.