Hulpdienst

24/7 hulp in nood

Noodsituatie? Met een verzekering van ABN AMRO staat de 24/7 hulpdienst altijd voor u klaar. In binnen- én buitenland. Sla het noodnummer  +31 26 400 23 45  alvast op in uw telefoon.

icoon

Op reis

Een ongeluk, ziekte of pech tijdens uw vakantie? Vervelend! Bel direct de hulpdienst. Geen nood? Meld het online. We helpen u als u bijvoorbeeld eerder naar huis moet, of als u een tolk nodig heeft. Ook krijgt u advies en duidelijkheid over de vergoeding van uw schade.
icoon

Autopech

Heeft u een noodsituatie met uw auto in Nederland of in het buitenland? Bel dan de hulpdienst. We helpen u snel weer op weg. Wel schade, maar geen noodsituatie? Meld het makkelijk online of bel 038 - 49 67 123 (gebruikelijke belkosten).
icoon

Schade aan uw huis

Schade die snel hersteld moet worden? Bel de hulpdienst. Na uw melding schakelt ABN AMRO zonder extra kosten een schadeherstelbedrijf in. Dit bedrijf neemt binnen 2 uur contact met u op voor het maken van een afspraak of voor het uitvoeren van noodreparaties. Schade zonder noodsituatie? Meld het makkelijk online.
Vrouw bekijkt blogs over verzekeren

Handige checklists, informatie en tips

Weten wat u kunt doen bij schade, of hoe u schade kunt voorkomen? Lees dan de blogs over verzekeren.

Daarom een verzekering van ABN AMRO

24/7 hulp bij schade

Schade? Geen nood, we helpen u! 24/7 hulp. Meld snel en simpel uw schade.

Aanbevolen door Consumentenbond en MoneyView

Schadeverzekeringen met uitgebreide dekkingen, regelmatig goed beoordeeld door Consumentenbond en MoneyView

Verzekerd van kwaliteit