Naar de navigatie Naar de inhoud

Vlucht gemist? Weet waar u recht op heeft

Het kan erg druk op Schiphol zijn. Lange wachtrijen en er wordt geadviseerd om ruim van tevoren op Schiphol te verschijnen. Ook al bent u er 2 of 3 uur van tevoren, toch kan het alsnog voorkomen dat u uw vlucht mist. En dat is natuurlijk erg vervelend. Toch zijn er een aantal dingen die u achteraf kunt doen om de schade vergoed te krijgen.

Wel: rechtsbijstandverzekering

In dit geval is het handig om een rechtsbijstandverzekering te hebben. Via uw Rechtsbijstandverzekering kunt u kijken of u recht heeft op een schadeclaim. Dit kan van verschillende dingen afhangen. Heeft u er bijvoorbeeld alles aan gedaan om op tijd bij Schiphol te zijn? Dit is natuurlijk lastig te bewijzen. Juridische hulp kan u hierbij helpen. Zo krijgt u altijd waar u recht op heeft.

Drukte schiphol - rechtsbijstandsverzekering
 
drukte schiphol - reisverzekering

Niet: reisverzekering

Het lijkt logisch, maar toch is het niet zo. Via uw reisverzekering kunt u de schade niet claimen. Een reisverzekering vergoedt eventuele schade alleen wanneer uw vlucht vertraging heeft. In dit geval kwam u vertraging niet door het vliegtuig. Maar door de lange rijen van Schiphol.

Wilt u meer informatie over reisverzekeringen? Bekijk dan de ABN AMRO Reisverzekeringen.

 

Gaat u nog op reis? Bekijk dan op uw gemak alle kenmerken van de Rechtsbijstandverzekering.

 

Tip!

Wist u dat een Rechtsbijstandverzekering niet alleen nuttig is voor de drukte op Schiphol? Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Dan kunt u juridische hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld als u met de auto op reis gaat en in een conflict terecht bent gekomen met een andere weggebruiker. Lees alles over de ABN AMRO Rechtsbijstandsverzekering.

Heeft u een vraag of wilt u advies? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting