Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

man en vrouw bij openstaande motorkap auto

Aanvullende dekkingen

Autoverzekering

Zonder zorgen op weg. Kies zelf wat u verzekert en kies voor aanvullende dekkingen bij het afsluiten van uw autoverzekering. Bijvoorbeeld pechhulp Nederland of buitenland. De aanvullende dekkingen geven net die extra zekerheid.

Ongevallenverzekering inzittenden

Inzittendenverzekering

Een auto-ongeluk is helaas zo gebeurd. En dan is het extra vervelend als uw medepassagiers iets overkomt. Daarvoor kunt u zich verzekeren met de inzittendenverzekering. Ook als u als bestuurder het ongeluk zelf veroorzaakt heeft.

Pechhulp Nederland

Pechhulp Nederland

Pech met uw auto? Dat is altijd vervelend. Met pechhulp Nederland helpen we u snel weer op weg. Ook vanuit uw woonplaats. Bent u onderweg en is reparatie niet direct mogelijk? Dan regelen we vervangend vervoer. Wel zo handig. De pechhulp is 24/7 bereikbaar.
Pechhulp buitenland

Pechhulp buitenland

Autopech tijdens uw vakantie is nooit leuk. Met pechhulp buitenland bent u verzekerd van goede hulp onderweg. Duurt de reparatie van uw auto langer dan 24 uur? Dan krijgt u een vervangende auto voor maximaal 3 weken. Ook als de bestuurder niet meer kan rijden, helpen we u verder.
Callcenter man

Autorechtsbijstand

Het kan gebeuren dat een ander schade aan u en/of uw auto veroorzaakt. Vervelende situatie! Met de autorechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp die u vaak nodig heeft om schade op een ander te verhalen. Zo staat u er niet alleen voor. Bijvoorbeeld als u blijvende letselschade heeft opgelopen.

conflict met 2 auto's

Verlengde nieuwwaarde of aanschafwaarde

Een auto is een dure aankoop. Fijn als deze goed is verzekerd. Daarom kunt u bij het afsluiten van uw verzekering kiezen voor verlengde nieuwwaarde of aankoopwaarde. Bij diefstal of total loss ontvangt u dan de aankoopwaarde of de nieuwaarde van de auto. Uw auto moet voor deze dekkingen wel aan enkele voorwaarden voldoen.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. U kunt een aanvullende dekking direct bij een verzekering afsluiten of op een later moment. U beslist. Een aanvullende dekking kan op elk moment worden opgezegd.

Nee, aanvullende dekkingen zijn niet verplicht, maar kunnen in sommige situaties wel handig zijn. Wilt u weten welke aanvullende dekkingen het beste bij u passen? Lees onze verzekeringscheck autorijden.