Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

man en vrouw bij auto met pech

Pechhulp

Hulp in binnen- of buitenland

Als u met pech langs de weg staat, wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Kies daarom aanvullend voor een pechhulpdekking bij uw autoverzekering. U kiest zelf waar u pechhulp wilt kunnen gebruiken: in Nederland, het buitenland, of allebei. U wordt altijd snel en vakkundig geholpen door de experts van SOS International. Bekijk hieronder wat er precies wordt verzekerd.
 

Wat verzekert pechhulp?

Met de pechhulp bent u verzekerd voor: 

  • Hulp bij pech met uw auto óf aanhanger 
  • Noodreparatie tot € 500 
  • Een vervangende bestuurder als de bestuurder door een ziekte of ongeluk niet meer kan rijden
  • Een vervangende auto voor max. 5 dagen als de auto niet ter plaatse gerepareerd kan worden (Pechhulp Nederland) 
  • Een vervangende auto voor max. 15 dagen als de reparatie van uw auto langer dan 24 uur duurt (Pechhulp Buitenland)
  • Kosten die u maakt in het buitenland voor vernietiging van uw auto of aanhanger, als het niet meer verantwoord is om deze terug te laten brengen naar Nederland (Pechhulp Buitenland)

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van uw autoverzekering kunt u kiezen voor de aanvullende dekking ‘pechhulp’. Met deze dekking zorgen we dat u snel wordt geholpen als u stil komt te staan en veilig naar huis kunt komen. Bijvoorbeeld met noodreparatie en vervangend vervoer. U kunt kiezen tussen pechhulp binnenland, buitenland of allebei.

Ook bij een doorlopende reisverzekering kunt u pechhulp verzekeren. Deze dekking is uitgebreider dan die van de autoverzekering. Met deze verzekering zijn bijvoorbeeld ook extra verblijfskosten die u bij pech heeft (deels) verzekerd.

lichtgrijze auto

Bereken premie

Kies zelf welke dekking het beste bij u past en bereken uw premie. Tijdens het berekenen vinkt u gewoon de verschillende dekkingen aan om te kijken wat dit doet met uw premie.