Autoverzekering volledig casco

Nieuwwaarde of aanschafwaarde

Bekijk de verschillen

Als u een autoverzekering bij ons afsluit, kiest u zelf uw aanvullende dekkingen. Bijvoorbeeld de dekking verlengde aanschafwaarde of verlengde nieuwwaarde. Hieronder vertellen we meer over de dekkingen. Zo kunt u straks zelf kijken of een verlenging van de nieuw- of aanschafwaarderegeling interessant is voor u.
 

Wat wordt er precies gedekt bij de nieuwwaarderegeling?

Nieuwwaarderegeling
Als uw auto jonger is dan één jaar en een cataloguswaarde van maximaal € 100.000 heeft, profiteert u bij ons van de nieuwwaarderegeling. Bij total loss of diefstal krijgt u dan de nieuwwaarde vergoed. Zo kunt u een zelfde auto kopen. Ook als deze duurder is geworden.

Verlengde nieuwwaarde
U kunt de nieuwwaarderegeling met 1 of 2 jaar verlengen. Zo kunt u maximaal 3 jaar de auto verzekeren op basis van nieuwwaarde. Kies direct bij het verzekeren van uw nieuwe auto voor de verlengde nieuwwaarde.

En wat wordt er gedekt bij de aanschafwaarderegeling?

Aanschafwaarderegeling
Als uw auto ouder dan 1 jaar is, maar jonger dan 6 jaar, profiteert u van de aanschafwaarderegeling. Bij total loss of diefstal krijgt u dan de aanschafwaarde vergoed. Handig als u een tweedehandsauto heeft gekocht.

Verlengde aanschafwaarderegeling
De aanschafwaarderegeling verlengen? Dat kan met 1 of 2 jaar. Doe dit meteen als u uw autoverzekering aanvraagt. Zo kunt u maximaal 3 jaar de auto verzekeren met de aanschafwaarderegeling.

Voorwaarden aanschafwaarderegeling
Aan de aanschafwaarderegeling zijn een paar voorwaarden verbonden:

  • De auto is 1 tot 6 jaar oud op ingangsdatum van de verzekering
  • De cataloguswaarde van de auto is maximaal € 75.000
  • Alleen bij Beperkt en Volledig Casco
  • De auto is gekocht bij een autobedrijf dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
Autoverzekering afsluiten voor nieuwe auto

Bereken premie

Kies zelf welke dekking het beste bij u past en bereken uw premie. Tijdens het berekenen vinkt u gewoon de verschillende dekkingen aan om te kijken wat dit doet met uw premie.