Uw vermogen beleggen

U wilt rendement halen op uw vermogen. Misschien is beleggen iets voor u? Beginnen met beleggen is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Lees meer over het beleggen van uw vermogen en ontdek welke beleggingsvorm mogelijk bij u past.

Direct Beeldbankieren

Start nu Direct Beeldbankieren

  • Videogesprek met een adviseur.
  • Direct een reactie op uw vragen over uw vermogen.
  • Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Vermogen & beleggen

Waarom beleggen bij ABN AMRO?

Beleggen kan een optie zijn als u een financiële buffer heeft en u weet dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Maar waarom zou u bij ABN AMRO gaan beleggen? Wij hebben 8 goede redenen op een rij gezet.

Actuele trends en ontwikkelingen

Bent u op zoek actuele informatie over vermogen en kennis van specialisten? Wilt u meer rendement behalen op uw vermogen? Bekijk het laatste nieuws en achtergrondinformatie.

Wat moet ik weten over beleggen?

Stel uzelf een paar vragen: wat zijn mijn doelen, wil ik veel of weinig risico lopen en wat is de beleggingsvorm die bij mij past? De checklist neemt u mee in de wereld van beleggen.

Vermogensbeheer

Beleggingsvormen bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO kunt u op verschillende manieren beleggen. Met Vermogensbeheer (vanaf € 50.000) krijgt u een eigen vermogensbeheerder waarmee u uw doel, risicoprofiel en inleg bespreekt. U kunt ook kiezen voor Begeleid Beleggen of Zelf Beleggen.

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Levert een tweede huis in het buitenland meer op dan sparen

Levert een tweede huis in het buitenland meer op dan sparen?

De spaarrente is al langere tijd extreem laag. Steeds meer mensen overwegen daarom hun spaargeld te investeren in een tweede woning in hun favoriete vakantieland. Dat klinkt heel aantrekkelijk. Maar wat zijn de mogelijke voordelen en nadelen?

Prijswinnend beleggen bij ABN AMRO

Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze expertise, dienstverlening en producten zijn onderscheidend en worden goed gewaardeerd. Zo goed zelfs dat we regelmatig in de prijzen vallen. Daar zijn we best een beetje trots op.

Aan beleggen zijn risico’s verbonden

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Tip

Andere mogelijkheden

Uw vermogen behouden

Wilt u uw vermogen behouden? Dan kunt u dit op uw spaarrekening laten staan. Sparen is een veilige optie om uw vermogen te behouden. Maar over uw vermogen betaalt u belasting. Vervelend, want zo vermindert uw vermogen. Zeker nu de spaarrentes laag zijn. U kunt ook iets anders doen met uw vermogen.

Uw vermogen besteden

Wilt u niet beleggen, maar wel iets nuttigs doen met uw vermogen? Dan heeft u verschillende opties. Uw keuze hangt af van uw situatie. Let er op dat u bij het besteden van uw vermogen een goede buffer overhoudt voor uzelf. Bekijk de informatie over 3 mogelijkheden: pensioen aanvullen, extra aflossen op uw hypotheek of een schenking doen.