Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Geld voor later

Voor een goed inkomen voor later bent u op de juiste plek. Of u nu uw pensioen goed wilt regelen, eerder wilt stoppen met werken of een sabbatical neemt. Wij helpen u graag vooruit. En wilt u weten hoe uw persoonlijke financiële toekomstplanning ervoor staat? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze adviseurs.
ABN AMRO

Doe een Pensioencheck

Het is handig om te weten wat u later aan AOW en werkgeverspensioen krijgt. Op Mijnpensioenoverzicht ziet u direct wat u straks maandelijks ontvangt. En weet u of dat genoeg is om lekker van te leven. Valt het toch wat tegen? Dan is het goed om te kijken of u alvast wat geld opzij kunt zetten voor later.

Tools om u verder op weg te helpen

ABN AMRO

Uw AOW-leeftijd berekenen

Vanaf de dag dat u uw AOW-leeftijd bereikt, ontvangt u van de overheid een basispensioen, de AOW. Wanneer heeft u recht op een AOW-uitkering? Vul hieronder uw geboortedatum in om erachter te komen wat uw AOW-leeftijd is.

Stel buiten

Wanneer eerder stoppen met werken?

Uw pensioenleeftijd komt langzaam dichterbij, maar misschien wilt u al eerder met pensioen. Om bijvoorbeeld meer van het leven te genieten of meer tijd met familie door te brengen. Denkt u eraan om eerder te stoppen met werken, onderzoek dan eerst wat de mogelijkheden voor u zijn.

man en vrouw op bankje in de zon

Uw jaarruimte berekenen

Om te kunnen profiteren van belastingvoordeel, moet u voordat u inlegt eerst uw jaarruimte berekenen. Uw jaarruimte is het maximumbedrag dat u in een bepaald jaar van de Belastingdienst op uw pensioenrekening mag storten met belastingvoordeel. Bereken binnen 10 minuten uw jaarruimte.

Heeft u een vraag over uw pensioen?

Bent u benieuwd wat een artikel voor u betekent? Of heeft u een andere financiële vraag? Bijvoorbeeld over uw pensioen, eerder stoppen met werken of slim vermogen opbouwen? De adviseurs van Team Preferred Banking helpen u graag vrijblijvend en kosteloos.