Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Spaardoel voor uw kind

Stel een spaardoel in, voor of met uw kind

Sparen wordt veel leuker als je kunt sparen voor een doel. Stel daarom samen met uw kind een spaardoel in op de Jongerengroeirekening. Leuk én leerzaam!

 

Waarom spaardoel instellen?

Volgens onderzoek van het  Nibud lopen kinderen die op jonge leeftijd leren sparen, minder risico op geldproblemen in de toekomst. Een spaardoel instellen is een effectief middel om uw kind te leren dat het soms even tijd nodig heeft om iets te kunnen kopen.

Uw kind is bewuster met geld bezig als het zijn of haar doel wilt halen. Wellicht kunt u klusjes verzinnen zodat uw kind wat extra kan bijverdienen. Zoals bijvoorbeeld de auto wassen, of boodschappen doen.

Hoe stel ik een spaardoel in?

Uw kind leert het snelst als het zelf een spaardoel instelt. Hiervoor heeft uw kind toegang nodig tot de ABN AMRO app. Maar u kunt ook zelf een spaardoel voor uw kind instellen via uw eigen rekening in uw ABN AMRO app.

  1. Log in in de ABN AMRO app op de rekening van uw kind.

  2. Selecteer de rekening van uw kind

  3. Klik op 'Spaardoel' bovenin uw scherm.

  4. Geef het spaardoel een naam en voer het benodigde bedrag in.

  5. Klik op 'Opslaan'. Het spaardoel is ingesteld!

 

Uw kind zelf een spaardoel laten instellen

Geef uw kind toegang tot de ABN AMRO app zodat het zelf een spaardoel kan instellen. De ABN AMRO app helpt uw kind om in stapjes financieel zelfstandig te worden. U bepaalt wat wel en niet mag met de rekening, totdat hij/zij 18 is. Zo kunt u bijvoorbeeld betaallimieten instellen en iDEAL betalingen toestaan of juist weigeren.

ABN AMRO

ABN AMRO app voor uw kind

Mobiel bankieren voor kinderen is een uitstekend hulpmiddel bij de financiële opvoeding van uw kind. U bepaalt wat uw kind mag en kan met de rekening. Zo wordt uw kind stap voor stap financieel zelfstandig.

ABN AMRO

Jongerengroeirekening instellen

  • Limiet online betalingen instellen
  • Betalingen goedkeuren
  • Toegang Mobiel Bankieren instellen
ABN AMRO

Samen met geld leren omgaan

Als ouder wilt u natuurlijk dat uw kind opgroeit tot een gelukkige volwassene. En dat hij of zij financieel onafhankelijk wordt. Van jongs af aan met geld leren omgaan is daarom heel belangrijk.