Thema Wonen

Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Lees meer over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

hypotheek berekenen

Hypotheekadvies voor ondernemers

Hypotheekadvies krijgt u waar en wanneer u dat wilt. Via beeldbankieren of op kantoor. 7 dagen per week, ook 's avonds. Uw eerste oriëntatiegesprek is gratis.

ABN AMRO Ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek: vanaf 1 jaar ondernemerschap

Een hypotheek aanvragen als ondernemer? Na 1 jaar ondernemerschap kunt u bij ABN AMRO al een hypotheek aanvragen. Onze adviseurs helpen u graag vanaf de oriëntatie tot aan de overdracht.

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Hypotheek - Wonen

Investeren of prettig wonen?

Als ondernemer denkt u bij investeren misschien niet direct aan vastgoed. Of lijkt een droomhuis kopen als startende ondernemer onmogelijk. Niets is minder waar. Laat u adviseren door een ondernemersspecialist.

Heeft u deze vragen: 

  • Kan ik een hypotheek krijgen als startende ondernemer?
  • Is investeren in een woning interessant voor mij?
  • Waar let ik op als ik samen met m’n partner koop?
  • Kan ik kopen als ik bedrijfsschulden heb?
  • Hoe kan ik profiteren van belastingvoordeel?
ABN AMRO

Hypotheek van meer dan 1 miljoen?

Wilt u een hypotheek van meer dan € 1.000.000? Sluit deze dan af via Private Banking. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste hypotheek met scherpe rente.