Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Lees meer over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hypotheek of lening en betalingsproblemen?

Regeling voor uw hypotheek en lening

Heeft u een hypotheek of lening bij ABN AMRO en maakt u zich zorgen dat u uw maandlasten (tijdelijk) tijdens de coronacrisis niet kunt betalen? U kunt nu voor 3 maanden uitstel van betaling aanvragen.

DGA & financiering eigen huis

Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) heeft u misschien extra mogelijkheden om uw eigen woning te financieren. Wij vergelijken 3 mogelijkheden voor u.

Zzp'er Nanneke en haar hypotheek

Zzp’er Nanneke van Drunen (38) kocht een aantal jaar geleden haar nieuwbouwhuis. ‘Laat je niet ontmoedigen, er is meer mogelijk dan je denkt.'

Hypotheek aanvragen als ondernemer

U bent ondernemer en wilt een huis kopen. ABN AMRO-expert Habib Bouchar vertelt waar u als ondernemer op moet letten als u een hypotheek wilt afsluiten.

ABN AMRO Ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek: vanaf 1 jaar ondernemerschap

Voor een ondernemer is een hypotheek aanvragen vaak lastiger dan voor iemand in loondienst. Maar er is meer mogelijk dan u misschien denkt. Na 1 jaar ondernemerschap kunt u bij ABN AMRO al een hypotheek aanvragen. Of u nu zzp'er, mkb'er of DGA bent: onze adviseurs helpen u graag vanaf de oriëntatie tot aan de overdracht bij de notaris.

hypotheek berekenen

Hypotheekadvies voor ondernemers

Hypotheekadvies krijgt u waar en wanneer u dat wilt. Via beeldbankieren of op kantoor. 7 dagen per week, ook 's avonds. Uw eerste oriëntatiegesprek is gratis.

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.