Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man bellend in de tuin

Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Vrouw kijkend naar smartphone in de keuken

Hypotheek voor ondernemers

Een huis kopen als ondernemer gaat net even anders. U heeft salaris of een winstuitkering. Maar misschien ook dividend en privévermogen. We denken met u mee, om de goede balans te vinden in uw financiering. Zo gaan uw woonwensen niet ten koste van uw zakelijke ambities. En andersom.

Hypotheek - Wonen

Investeren of prettig wonen?

Als ondernemer denkt u bij investeren misschien niet direct aan vastgoed. Of lijkt een droomhuis kopen als startende ondernemer onmogelijk. Niets is minder waar. Laat u adviseren door een ondernemersspecialist.

Heeft u deze vragen: 

  • Kan ik een hypotheek krijgen als startende ondernemer?
  • Is investeren in een woning interessant voor mij?
  • Waar let ik op als ik samen met m’n partner koop?
  • Kan ik kopen als ik bedrijfsschulden heb?
  • Hoe kan ik profiteren van belastingvoordeel?
Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.

Financiering op maat
ABN AMRO

Hypotheek van meer dan 1 miljoen?

Wilt u een hypotheek van meer dan € 1.000.000? Sluit deze dan af via Private Banking. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste hypotheek met scherpe rente.