Een huis kopen als ondernemer

Of u nu zzp'er bent of directeur: ook ondernemers willen graag prettig wonen. Toch kan het voor ondernemers soms lastiger zijn om een huis te kopen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Lees meer over de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Coronamaatregelen voor ondernemers

Is dit een goed moment om een huis te kopen?

Loopt u als jonge ondernemer al langer rond met het plan om een eigen huis te gaan kopen? Maar wat is daarvoor het juiste moment?

Hypotheek bij bv niet altijd gunstig

Een hypotheek vanuit de bv aan uzelf verstrekken kan aantrekkelijk zijn. Maar u kunt uzelf als aandeelhouder ook tekort doen. Waar moet u op letten?

Beleggen in woning interessant voor ondernemers

Als ondernemer kunt u op verschillende manieren uw geld investeren. Denk aan een investering in uw BV om groei te realiseren. Een andere manier is beleggingsvastgoed.

Hypotheek aanvragen als ondernemer

U bent ondernemer en wilt een huis kopen. ABN AMRO-expert Habib Bouchar vertelt waar u als ondernemer op moet letten als u een hypotheek wilt afsluiten.

hypotheek berekenen

Hypotheekadvies voor ondernemers

Hypotheekadvies krijgt u waar en wanneer u dat wilt. Via beeldbankieren of op kantoor. 7 dagen per week, ook 's avonds. Uw eerste oriëntatiegesprek is gratis.

ABN AMRO Ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek: vanaf 1 jaar ondernemerschap

Een hypotheek aanvragen als ondernemer? Na 1 jaar ondernemerschap kunt u bij ABN AMRO al een hypotheek aanvragen. Onze adviseurs helpen u graag vanaf de oriëntatie tot aan de overdracht.

Zzp'er Nanneke over hypotheken

Zzp'er Nanneke en haar hypotheek

Zzp’er Nanneke van Drunen (38) kocht een aantal jaar geleden haar nieuwbouwhuis. ‘Laat je niet ontmoedigen, er is meer mogelijk dan je denkt.'

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed?

U kunt uw vermogen ook investeren in vastgoed. Bijvoorbeeld om te verhuren of als tweede woning voor eigen gebruik. Kunt of wilt u de aankoop van het vastgoed niet volledig zelf betalen? U kunt tot 70% van de marktwaarde financieren.