Naar de navigatie Naar de inhoud

U wenst uw kind natuurlijk een goede toekomst toe. En daarvoor legt u al vroeg de basis. Ook op financieel gebied. Of het nu gaat om sparen voor later of om uw kind te leren omgaan met geld.

Een mooie start voor later

Sparen voor uw kind

Spaart u al voor uw kind?

Een mooie basis voor later

Uw kind wordt vanzelf groot, zo ook de uitgaven. Voor een studie, rijbewijs of de eerste woning kunt u al de basis leggen met een KinderToekomst Spaarrekening. Elke maand een beetje sparen.

De eerste betaalrekening van uw kind

Leren omgaan met geld

Jongerengroeirekening

Uw kind zelfstandig met geld laten omgaan. Dat kunt u als ouder uw kind meegeven. Met onze jongerenrekening geeft u een mooie start voor later: stap voor stap leren omgaan met geld. Van pinnen tot sparen.

 • 1
  Spaart u al voor uw kind?
 • 2
  Leren omgaan met geld

Wat wil uw kind worden?

Weet u nog wat u vroeger wilde worden als u groot zou zijn? Politieagent of archeoloog? Uw kind heeft ook vast al een droomberoep op het oog. Zo ook Mijntje. Ze vertelt u graag wat zij wil worden.

Bekijk wat Mijntje u te vertellen heeft
 
Het verhaal van mevrouw van Doesum

Het verhaal van mevrouw Van Doesum

Mevrouw Van Doesum: 'Wat ik mijn kleinzoon probeer te leren? Hou van jezelf, dan kunnen andere mensen ook van jou houden. Dat is belangrijk. Kinderen die ongelukkig zijn, die niet lekker in hun vel zitten, dat vind ik altijd zo verdrietig.'

Identificatiecode vergeten?

Maak eenvoudig een nieuwe code aan

Sneller inloggen en uw saldo bekijken met uw persoonlijke identificatiecode

Bent u uw identificatiecode vergeten? Maak dan in Internet Bankieren een nieuwe code aan en u kunt direct weer inloggen. Voor de Mobiel Bankieren app gebruikt u dezelfde code.

Blijf op de hoogte via

 • Volg ons via Facebook
 • Volg ons via Twitter
 • Volg ons via Linkedin
 • Volg ons via YouTube
 • Nieuwsbrief